Giriş Kayıt
Pete Bebb

Pete Bebb


Görsel Efekt, Oyuncu

Pete Bebb, görsel efekt, oyuncu.

Corelli'nin Mandolini (2001), Panama Terzisi (2001), Diptekiler (2002), Esir Ruhlar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peter Bebb
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 232,035

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 530,644

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 1,374,533

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 651,944
2011 Oyuncu 6.4 1,468

Başlangıç
2010 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 1,820,454

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 253,244

Mürekkep Yürek
2008 Macera Görsel Efekt 6.1 68,613

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 2,042,552

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 577,730

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 422,415

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Görsel Efekt 6.0 73,882

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 484,863
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 99,176

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 1,183,025

Ella
2004 Komedi Görsel Efekt 6.3 56,878

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 203,445

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 121,194

Esir Ruhlar
2002 Biyografi Görsel Efekt 6.8 1,508

Diptekiler
2002 Korku Görsel Efekt 6.2 19,718

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 190,855

Corelli'nin Mandolini
2001 Dram Görsel Efekt 5.9 31,102

Panama Terzisi
2001 Dram Görsel Efekt 6.2 26,292

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Görsel Efekt 7.6 223,389

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Görsel Efekt 4.4 45,340

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 213,195
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,165) Into the Badlands (2,609) The Flash (2,178) American Gods (1,869) Arrow (1,513) Vikings (1,353) The Big Bang Theory (1,273) Gotham (1,204) The Blacklist (1,151) Killing Eve (1,050)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019