Giriş Kayıt
Jim Beaver

Jim Beaver (68)


Oyuncu, Dublör

James Norman Beaver Jr., 12 Ağustos 1950 Laramie, Wyoming, ABD doğumlu oyuncu, dublör.

1989 yılının Mayıs ayında Cecily Adams ile evlendi. 15 yılın ardından 2004 yılının Mart ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

"Supernatural" Lucifer Rising (2009), Dark and Stormy Night (2009), Doğaüstü (2005), Kızıl Tepe (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Norman Beaver Jr.
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1950
Doğum Yeri: Laramie, Wyoming, ABD
Diğer Bir İsmi: James Norman Beaver Jr. | James Beaver | Richard M
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.8 m
9.5 (23 Oy)
  • Currently 190.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 67 Suç Oyuncu 4.6 208

Kızıl Tepe
2015 65 Dram Oyuncu 6.5 114,089
2015 Suç Oyuncu 8.7 227,488
2015 65 Suç Oyuncu 5.4 473

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 76,983
2011 61 Aksiyon Oyuncu 4.4 587
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 74,082
2010 Komedi Oyuncu 6.4 20,300
2009 59 Komedi Oyuncu 6.9 545
2009 Dram Oyuncu 7.5 23,635
2008 Suç Oyuncu 9.5 1,118,360

İleri
2007 57 Aksiyon Oyuncu 6.2 136,590
2007 Dram Oyuncu 7.2 4,267
2006 Aksiyon Oyuncu 8.2 6,792

Hollywood Ülkesi
2006 56 Biyografi Çeşitli
6.5 30,999
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,767
2005 55 Belgesel Oyuncu 7.1 4,088

Doğaüstü
2005 Dram Dublör
Oyuncu
8.5 336,345
2004 Suç Oyuncu 8.7 78,140

Ölümle Yaşam Arasında
2003 53 Suç Oyuncu 7.6 98,867

Tersyüz
2002 52 Komedi Oyuncu 7.7 160,711

Asla Yabancılarla Oynama
2001 51 Dram Oyuncu 6.6 58,662

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 71,751

Manolya
1999 49 Dram Oyuncu 8.0 263,690
1999 49 Dram Oyuncu 6.3 6
1998 48 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1998 48 Dram Oyuncu 6.5 493
1997 Suç Oyuncu 8.1 1,703
1996 Komedi Oyuncu 7.8 42,137

Kötü Kızlar
1994 44 Western Oyuncu 5.1 10,601
1994 44 Dram Oyuncu 6.1 10,637

Bir Amerikan Efsanesi
1993 43 Dram Oyuncu 6.5 7,187
1993 43 Gerilim Oyuncu 5.0 25,545

Yırtık Rahibe
1992 42 Komedi Oyuncu 6.3 75,825
1992 42 Suç Çeşitli 6.8 2,466
1990 40 Komedi Oyuncu 6.4 461

Dikkat köpek var
1989 39 Komedi Oyuncu 6.1 55,569

Taşrada
1989 39 Komedi Oyuncu 5.9 2,356
1989 Suç Senarist 7.7 1,381
1987 37 Komedi Oyuncu
7.0 2,799
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,015
1983 33 Biyografi Oyuncu 7.2 16,095
1983 33 Suç Oyuncu    

Gece Şahini
1981 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 14,416

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,827
1977 27 Komedi Oyuncu 5.9 2,221

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 5,017
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,433
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018