Giriş Kayıt
Hugh Beaumont

Hugh Beaumont (73)


Oyuncu

Eugene Hugh Beaumont, 16 Şubat 1909 Lawrence, Kansas, ABD doğumlu oyuncu.

1941 yılının Nisan ayında Kathryn Adams ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

The Mole People (1956), Railroaded! (1947), (1946) The Blue Dahlia (1946), (1943) The Seventh Victim (1943) gibi yapımlarla biliniyor.

Hugh Beaumont, 14 Mayıs 1982 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Eugene Hugh Beaumont
Doğum Tarihi: 16 Şubat 1909
Ölüm Tarihi: 14 Mayıs 1982
Doğum Yeri: Lawrence, Kansas, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Atomik Kafe
1982 73 Belgesel Oyuncu 7.7 3,575
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,179
1959 Komedi Oyuncu 8.3 180
1959 Komedi Oyuncu 7.7 81
1957 48 Western Oyuncu 6.7 3,085
1957 Komedi Oyuncu 8.3 130
1956 47 Fantastik Oyuncu 4.8 2,706
1956 47 Dram Oyuncu 6.6 469
1955 Macera Oyuncu 7.6 115
1954 Macera Oyuncu 6.7 2,456

Sevimli Kumarbaz
1953 44 Macera Oyuncu 6.8 541
1952 43 Dram Oyuncu 7.0 1,136
1952 43 Gizem Oyuncu 6.4 92
1952 43 Dram Oyuncu 6.5 142
1952 43 Western Oyuncu 5.9 117
1952 43 Dram Oyuncu 7.2 1,885
1951 42 Western Oyuncu 5.9 356
1951 42 Oyuncu 6.7 522
1951 42 Oyuncu 7.0 390
1951 42 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.0 1,173
1951 42 Komedi Oyuncu 5.0 705
1951 42 Komedi Oyuncu 5.8 45
1951 42 Dram Oyuncu 6.8 1,075
1951 42 Suç Oyuncu 6.2 54
1951 42 Suç Oyuncu 5.2 63
1949 40 Dram Oyuncu 6.4 1,509
1947 38 Gizem Oyuncu 6.0 190
1947 38 Suç Oyuncu 6.7 1,248
1946 37 Suç Oyuncu 7.2 6,666
1946 37 Dram Oyuncu 5.7 7
1945 36 Suç Oyuncu 6.1 170
1945 36 Suç Oyuncu 6.0 239
1945 36 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,625
1945 36 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,022

Tamamen Seninim
1944 35 Komedi Oyuncu 6.8 95
1944 35 Dram Oyuncu 7.4 2,045
1943 34 Dram Oyuncu 6.9 4,839
1943 34 Dram Oyuncu 6.7 1,049
1943 34 Komedi Oyuncu 6.7 191
1943 34 Komedi Oyuncu 6.4 1,059
1943 34 Dram Oyuncu 6.1 593
1942 33 Savaş Oyuncu 6.9 1,608
1942 33 Dram Oyuncu 6.1 659
1940 31 Suç Oyuncu 6.2 315
Dizi Altyazıları
True Detective (3,429) The Flash (2,352) Shameless (2,056) Vikings (2,039) Star Trek: Discovery (1,718) Project Blue Book (1,660) Counterpart (1,572) Inside No. 9 (1,547) This Is Us (1,140) The Big Bang Theory (1,061)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019