Giriş Kayıt
Simon Beaufoy

Simon Beaufoy


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Simon Beaufoy, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen.

Milyoner (2008), Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), 127 Saat (2010), Everest (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Senarist
Yapımcı
7.6 4,814
2018 Dram Senarist    

Ezeli Rekabet
2017 Biyografi Senarist 6.7 43,308
2015 Macera Senarist 7.1 181,240

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Senarist 7.5 575,715

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi Senarist 6.8 58,906

127 Saat
2010 Macera Senarist 7.6 324,162
2009 Oyuncu 8.0 2,193

Milyoner
2008 Dram Senarist 8.0 747,559

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Senarist 7.1 24,998
2004 Dram Senarist 7.0 725
2003 Dram Yapımcı 6.7 6,044

Bu Bir Aşk Şarkısı Değil
2002 Gerilim Çeşitli
Senarist
Yapımcı
6.5 317
2001 Komedi Senarist 6.3 7,500
1999 Dram Senarist
Yönetmen
5.7 150
1998 Romantik Senarist 5.9 857

Anadan Doğma
1997 Komedi Senarist 7.2 92,829
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,661) Black Mirror (1,790) The 100 (1,784) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,687) Swamp Thing (1,638) The Big Bang Theory (1,345) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019