Giriş Kayıt
Martin Beaudry

Martin Beaudry


Kameraman

Martin Beaudry, kameraman.

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana (2012), Battlefield Earth (2000), Turbo Çocuk (2015), İyi Polis Kötü Polis (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Polis Kötü Polis 2
2017 Aksiyon Kameraman 6.7 3,077
2017 Dram Kameraman 6.7 167

Turbo Çocuk
2015 Aksiyon Kameraman 6.7 23,319
2014 Dram Kameraman 8.2 1,692

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Kameraman 5.6 78,385
2012 Suç Kameraman 6.0 394
2011 Aile Kameraman 5.3 145

Jensen Projesi
2010 Aksiyon Kameraman 4.9 382

Kızılmaske
2009 Aksiyon Kameraman 5.8 1,782
2007 Aksiyon Kameraman 7.5 1,350

İyi Polis Kötü Polis
2006 Aksiyon Kameraman 6.9 10,964
2000 Aksiyon Kameraman 2.5 71,753
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019