Giriş Kayıt
Michael Beattie

Michael Beattie


Oyuncu

Michael Beattie, oyuncu.

Mass Effect 2 (2010), Star (2001), Hırçın Aşık (2002), Metal Gear Rising: Revengeance (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Beatie
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Grinç
2018 Animasyon Oyuncu 6.4 12,054

Çılgın Hırsız 3
2017 Animasyon Oyuncu 6.3 83,868

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 Animasyon Oyuncu 6.5 153,952
2015 Animasyon Oyuncu 6.0 365

Minyonlar
2015 Animasyon Oyuncu 6.4 186,098
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,405

Loraks
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 88,135
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,253

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Oyuncu 4.3 12,175
2010 Aksiyon Oyuncu 9.6 15,918
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 6,218
2008 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,450
2008 Belgesel Çeşitli 7.1 421
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,701

Hırçın Aşık
2002 Komedi Oyuncu 3.6 14,374
2001 Aksiyon Oyuncu 7.8 6,750
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 4,634
1988 Animasyon Oyuncu 6.1 2,526
1987 Animasyon Oyuncu 6.6 306
Dizi Altyazıları
Vikings (6,516) Supernatural (1,996) Titans (1,637) Outlander (1,457) The Big Bang Theory (1,265) Friends (955) The Flash (910) La Casa de Papel (827) Arrow (804) Black Mirror (663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018