Giriş Kayıt
Michael Beattie

Michael Beattie


Oyuncu

Michael Beattie, oyuncu.

Mass Effect 2 (2010), Star (2001), Hırçın Aşık (2002), Metal Gear Rising: Revengeance (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Beatie
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Hırsız 3
2017 Animasyon Oyuncu 6.3 81,255

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 Animasyon Oyuncu 6.5 151,227
2015 Animasyon Oyuncu 6.0 354

Minyonlar
2015 Animasyon Oyuncu 6.4 183,750
2013 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,360

Loraks
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 87,408
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,222

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Oyuncu 4.3 12,041
2010 Aksiyon Oyuncu 9.6 15,752
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 6,125
2008 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,414
2008 Belgesel Çeşitli 7.1 420
2006 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,667

Hırçın Aşık
2002 Komedi Oyuncu 3.6 14,233
2001 Aksiyon Oyuncu 7.8 6,714
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 4,570
1988 Animasyon Oyuncu 6.1 2,473
1987 Animasyon Oyuncu 6.7 301
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,846) Daredevil (2,704) Shameless (2,405) The Flash (2,049) Better Call Saul (2,005) Arrow (1,620) The Big Bang Theory (1,465) La Casa de Papel (1,061) Manifest (966) Black Mirror (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018