Giriş Kayıt
Terrence Beasor

Terrence Beasor (84)


Oyuncu

Terrence Beasor, 02 Şubat 1935 Omaha, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu.

Demon Hunter (2005), (2007) Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007), (2008) Vahşi Doğa (2008), (1982) Beyaz Köpek (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1935
Doğum Yeri: Omaha, Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: Terence Beasor | Terrance Beasor | Terrence Easor
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 81 Komedi Oyuncu 5.6 1,865
2012 77 Dram Oyuncu 5.8 3,294
2011 76 Komedi Oyuncu 5.2 75

Nereden Biliyorsun
2010 75 Komedi Oyuncu 5.4 40,407
2010 Komedi Oyuncu 8.0 33,096
2009 Komedi Oyuncu 7.5 40,570

Vahşi Doğa
2008 73 Komedi Oyuncu 5.3 19,971
2007 72 Komedi Oyuncu 6.8 61,910
2005 70 Korku Oyuncu 4.3 1,042
2005 Komedi Oyuncu 8.8 282,594
2004 69 Dram Oyuncu 4.4 391

Gizemli Yabancı
2001 66 Dram Çeşitli 6.9 33,726

Akıl Defteri
2000 65 Gizem Çeşitli 8.5 1,013,864
1999 64 Korku Çeşitli 6.2 60,053

Yeşil Yol
1999 64 Suç Çeşitli 8.5 988,389

Aklım Karıştı
1999 64 Biyografi Çeşitli 7.4 144,831

Şapşal Kahramanlar
1999 64 Aksiyon Çeşitli 6.1 58,171

Joe Black
1998 63 Dram Çeşitli 7.2 192,250

Küçük Askerler
1998 63 Aksiyon Çeşitli 6.1 85,303

Haberci
1997 62 Aksiyon Çeşitli 6.0 63,498
1997 62 Biyografi Oyuncu 7.3 1,184
1997 62 Dram Çeşitli 6.7 2,978
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,372

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 49,807
1994 59 Biyografi Oyuncu 7.3 594

Jennifer 8
1992 57 Suç Çeşitli 6.3 13,912
1991 56 Dram Çeşitli 5.4 1,018
1990 55 Komedi Oyuncu 6.7 2,047

Hayvan Mezarlığı
1989 54 Korku Çeşitli 6.6 78,094
1988 53 Dram Oyuncu 6.2 2,701
1988 53 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,195

Jaws 4
1987 52 Macera Oyuncu 2.9 36,525
1987 Aksiyon Oyuncu 6.8 585
1986 51 Dram Çeşitli 5.9 476
1986 51 Komedi Oyuncu 4.9 2,144

Kaçış
1984 49 Aksiyon Oyuncu 5.9 10,317

Beyaz Köpek
1982 47 Dram Oyuncu 7.1 7,658
1982 47 Biyografi Oyuncu 7.8 689
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,720
1981 Macera Oyuncu 7.4 3,794
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,574
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019