Giriş Kayıt
Stephen Beasley

Stephen Beasley


Kameraman

Stephen Beasley, kameraman.

Mr. Brooks (2007), Bottle Rocket (1996), Yenilmez (2006), Zafer Gecesi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephen F. Beasley | Steve Beasley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Kameraman 5.2 5,345
2010 Aksiyon Kameraman 3.8 194

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Kameraman 7.6 52,757
2007 Biyografi Kameraman 7.3 397
2007 Suç Kameraman 7.3 135,086

Koruyucu
2006 Aksiyon Kameraman 6.9 82,227

Ahmaklar
2006 Macera Kameraman 6.6 129,257

Yenilmez
2006 Biyografi Kameraman 7.1 59,557

Fırsatçı
2005 Komedi Kameraman 5.8 33,359

Zehir
2005 Gerilim Kameraman 4.7 9,070

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 53,408

Alamo
2004 Dram Kameraman 6.0 18,341

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Kameraman 7.6 100,310

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Kameraman 7.6 47,843

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Kameraman 5.3 15,794

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 13,049
2001 Komedi Kameraman 4.7 348

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Kameraman 6.2 164,904

Vahşi Aşk
2000 Dram Kameraman 5.8 12,302

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Kameraman 4.2 26,247
1998 Belgesel Kameraman 8.3 2,054
1998 Fantastik Kameraman 7.4 1,701
1997 Dram Kameraman 6.0 568
1996 Komedi Kameraman 7.0 63,164
1991 Dram Kameraman 6.7 2,508
1987 Aksiyon Kameraman 2.6 2,484
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019