Giriş Kayıt
Stephen Beasley

Stephen Beasley


Kameraman

Stephen Beasley, kameraman.

Mr. Brooks (2007), Bottle Rocket (1996), Yenilmez (2006), Zafer Gecesi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephen F. Beasley | Steve Beasley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Kameraman 5.2 5,285
2010 Aksiyon Kameraman 3.8 192

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Kameraman 7.6 52,453
2007 Biyografi Kameraman 7.3 396
2007 Suç Kameraman 7.3 134,206

Koruyucu
2006 Aksiyon Kameraman 6.9 81,812

Ahmaklar
2006 Macera Kameraman 6.6 127,838

Yenilmez
2006 Biyografi Kameraman 7.1 58,985

Fırsatçı
2005 Komedi Kameraman 5.8 33,195

Zehir
2005 Gerilim Kameraman 4.7 8,966

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 52,964

Alamo
2004 Dram Kameraman 6.0 18,254

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Kameraman 7.6 99,534

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Kameraman 7.6 47,510

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Kameraman 5.3 15,653

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 13,000
2001 Komedi Kameraman 4.7 345

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Kameraman 6.2 162,263

Vahşi Aşk
2000 Dram Kameraman 5.8 12,249

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Kameraman 4.1 26,122
1998 Belgesel Kameraman 8.3 2,032
1998 Fantastik Kameraman 7.4 1,694
1997 Dram Kameraman 6.0 560
1996 Komedi Kameraman 7.1 62,540
1991 Dram Kameraman 6.7 2,497
1987 Aksiyon Kameraman 2.5 2,436
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018