Giriş Kayıt
Beth Beasley

Beth Beasley


Kostümcü

Beth Beasley, kostümcü.

İşte Böyle Bir Kız (1999), Erkek Jigolo (1999), Cehennemden Daha Sıcak (1997), Lizzie McGuire (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 15,141

Erkek Jigolo
1999 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 64,691

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 75,304
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 10,396
1998 Komedi Kostüm Bölümü 2.3 5,344

Aile Bağları
1997 Dram Kostüm Bölümü 6.0 4,353

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.4 64,952
1996 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.1 700

Dişçi
1996 Korku Kostüm Bölümü 5.1 6,437

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Kostüm Bölümü 6.2 26,371
Dizi Altyazıları
The 100 (2,691) Castle Rock (2,181) La casa de papel (1,790) Vikings (961) The Sinner (946) Better Call Saul (882) Westworld (818) Friends (791) Black Mirror (762) Supernatural (718)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018