Giriş Kayıt
Chris Boardman

Chris Boardman (65)


Müzisyen, Müzisyen

Chris Boardman, 29 Nisan 1954 Glendale, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Zor Ölüm (1988), Zor Ölüm 2 (1990), Gerçeğe Çağrı (1990), Kaçak (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1954
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Christopher Boardman | Chris Boarman
Burcu: Boğa
Boyu: 1.88 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Buraya Kadar
2013 59 Komedi Müzik 6.6 360,981
2011 57 Aksiyon 4.0 103

Kurt Adam
2010 56 Dram Müzik 5.8 97,940

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 54 Aksiyon Müzik 5.3 10,496
2008 Suç Müzik 5.6 8
2006 52 Dram Müzik 7.0 1,377

Son Durak 3
2006 52 Korku Müzik 5.8 120,727

Yerinde Olsam
2005 51 Komedi Müzik 6.5 56,640

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 51 Macera Müzik 7.7 490,122
2005 51 Animasyon Müzik 6.3 10,372

Başkanın Kızı
2004 50 Komedi Müzik 5.0 19,863

Kasabanın Gizemi
2002 48 Dram Müzik 5.3 503

Lilo Ve Stitch
2002 48 Animasyon Müzik 7.2 150,565

Tesadüf
2001 47 Komedi Müzik 6.9 98,105
2001 47 Dram Müzik 4.6 397

Kadınlar Ne İster?
2000 46 Komedi Müzik 6.4 180,828

El Dorado Yolu
2000 46 Animasyon Müzik 6.9 75,514

Son Durak
2000 46 Korku Müzik 6.7 211,521
2000 46 Komedi Müzik 6.3 1,290
2000 46 Belgesel Müzik 8.8 3,541
1999 45 Korku Müzik 6.2 60,772

Küçük Kardeşim
1999 45 Animasyon Müzik 5.9 115,322
1999 Gerilim Müzik 6.4 620

Gününü Göreceksin
1999 45 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 124,801

Mısır Prensi
1998 44 Animasyon Müzik 7.1 108,512

Joe Black
1998 44 Dram Müzik 7.2 195,492

Cehennem Silahı 4
1998 44 Aksiyon Müzik 6.6 143,767

Evlilik Öpücüğü
1998 44 Komedi Müzik 6.8 125,177

Sel
1998 44 Aksiyon Müzik 5.8 30,441

Can Dostum
1997 43 Dram Müzik 8.3 769,246

Oyun
1997 43 Dram Müzik 7.8 315,461

Gemide Dans
1997 43 Komedi Müzik 6.1 7,338

Aile Sırları
1997 43 Gerilim Müzik 5.0 178

Bir Gülücük İçin
1997 43 Komedi Müzik 4.9 1,303

Akşam Yıldızı
1996 42 Komedi Müzik 5.8 3,883

Çatlak Profesör
1996 42 Komedi Müzik 5.6 101,740
1996 42 Macera Müzik 6.5 13,470

Dev Şeftali
1996 42 Animasyon Müzik 6.7 56,253

Bordello'nun Kanı
1996 42 Korku Müzik 5.3 12,297
1995 41 Animasyon Müzik 6.7 152,436

Su Dünyası
1995 41 Aksiyon Müzik 6.2 166,911

Hızlı Ve Ölü
1995 41 Aksiyon Müzik 6.4 78,760

Erkek Yok, Problem Yok
1995 41 Komedi Müzik 6.4 11,102

Tehdit
1995 41 Aksiyon Müzik 6.6 101,019

Gizli Gerçek
1995 41 Suç Müzik 6.4 22,380

Adamım Tommy
1995 41 Komedi Müzik 7.1 71,063

İlk Canilik
1995 41 Dram Müzik 7.3 24,780
1994 40 Komedi Müzik 6.3 39,851

Hız Sınırı
1994 40 Aksiyon Müzik 5.4 12,111

Ufaklık
1994 40 Komedi Müzik 4.6 60,953
1994 40 Animasyon Müzik 5.4 5,591
1994 40 Aksiyon Müzik 6.7 41,783

Bayılırım Belaya
1994 40 Aksiyon Müzik 5.3 10,812

Acemi Dedektif
1994 40 Komedi Müzik 5.1 5,904
1994 Dram Müzik 6.1 150
1993 39 Macera Müzik 8.1 784,709

Üç Silahşörler
1993 39 Aksiyon Müzik 6.4 46,879
1993 39 Komedi Müzik 4.3 25,819

Noel Gecesi Kabusu
1993 39 Animasyon Müzik 8.0 268,708

Kaçak
1993 39 Aksiyon Müzik 7.8 245,686

Son Kahraman
1993 39 Aksiyon Müzik 6.3 125,590

Bir Günlük Başkan
1993 39 Komedi Müzik 6.8 45,886
1993 39 Dram Müzik 6.8 14,688

Sonun Başlangıcı
1993 39 Dram Müzik 7.6 155,924

Yaşamak İçin
1993 39 Aksiyon Müzik 7.1 46,261

Şehrin Kalbi
1991 37 Suç Müzik 6.9 14,028

Gelinin Babası
1991 37 Aile Müzik 6.5 63,357

Kız Arkadaşım
1991 37 Komedi Müzik 6.9 66,057

Sevimli Hırsız
1991 37 Aksiyon Müzik 5.8 48,769

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 37 Aksiyon Müzik 6.9 166,616

Genç Ölmek
1991 37 Dram Müzik 6.0 13,803
1991 37 Macera Müzik 4.9 20,833

Liseli Ajan
1991 37 Aksiyon Müzik 5.7 6,054

Kral Ralph
1991 37 Komedi Müzik 5.2 14,232
1991 37 Suç Müzik 5.7 1,801

Zor Ölüm 2
1990 36 Aksiyon Müzik 7.1 313,324

Çizgi Ötesi
1990 36 Dram Müzik 6.6 75,067

Rakip Kardeşler
1990 36 Komedi Müzik 5.4 2,289

Gerçeğe Çağrı
1990 36 Aksiyon Müzik 7.5 278,451

Bar Fedaisi
1989 35 Aksiyon Müzik 6.6 54,617

Bütün Köpekler Cennete Gider
1989 35 Animasyon Müzik 6.7 32,643

Cehennem Silahı 2
1989 35 Aksiyon Müzik 7.2 149,170
1989 35 Aksiyon Müzik 6.4 7,723

Genç Silahşörler
1988 34 Aksiyon Müzik 6.9 50,306

Zor Ölüm
1988 34 Aksiyon Müzik 8.2 722,004

Cehennem Silahı
1987 33 Aksiyon Müzik 7.6 219,753
1987 33 Komedi Müzik 6.0 28,654
1987 33 Komedi Müzik 6.1 826

Koruyucu
1986 32 Aksiyon Müzik 5.5 27,760

Başka Tanrının Çocukları
1986 32 Dram Müzik 7.2 13,711

Genç kan
1986 32 Dram Müzik 6.1 11,388
1986 Macera Müzik 5.4 2,629

Çılgın Bir Yaz
1986 32 Komedi Müzik 6.4 12,748

Mor Yıllar
1985 31 Dram Müzik 7.8 71,602
1985 31 Aksiyon Müzik 7.2 33,911
1985 31 Dram Müzik 4.3 4,177
1983 29 Biyografi Müzik 6.7 5,248
1982 28 Macera Müzik 7.9 6,027
1982 28 Animasyon Müzik 7.6 33,127
1978 24 Macera Müzik 5.4 12,677

Watership Tepesi
1978 24 Animasyon Müzik 7.7 30,955
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019