Giriş Kayıt
James Bearden

James Bearden


Oyuncu

James Bearden, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jim Bearden | James Beardon | Jim Beardon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Komedi Oyuncu 7.1 5,884
2002 Dram Oyuncu 7.5 1,228
2000 Dram Oyuncu 6.5 481
1999 Dram Oyuncu 6.2 896

Kırmızı Leke
1995 Dram Oyuncu 5.2 13,576
1989 Gerilim Oyuncu 4.5 237
1984 Gerilim Oyuncu 6.4 339

Polis Akademisi
1984 Komedi Oyuncu 6.7 103,550

Ölüm Bölgesi
1983 Korku Oyuncu 7.2 54,667
1982 Dram Oyuncu 4.2 2,948
1982 Korku Oyuncu 5.3 1,685
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019