Giriş Kayıt
Reathel Bean

Reathel Bean (76)


Oyuncu

Reathel Bean, 24 Ağustos 1942 Missouri, ABD doğumlu oyuncu.

Home (2008), Company Man (2000), (2000) Karanlıkta Dans (2000), (2007) Dadım Aşık (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1942
Doğum Yeri: Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Reathal Bean | Bean Reathel
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 67 Dram Oyuncu 6.1 2,026
2009 67 Dram Oyuncu 6.1 240
2008 66 Dram Oyuncu 7.0 3,220

Bir Nefeste Hayat
2007 65 Dram Oyuncu 6.4 13,026

Dadım Aşık
2007 65 Komedi Oyuncu 6.2 53,083

Kirli Sırlar
2006 64 Dram Oyuncu 6.7 93,684
2004 62 Komedi Oyuncu 5.7 1,001
2001 Suç Oyuncu 7.4 20,629
2001 59 Gerilim Oyuncu 6.9 305

Karanlıkta Dans
2000 58 Suç Oyuncu 8.0 92,219

Şöhrete Bir Adım
2000 58 Dram Oyuncu 7.9 232,520
2000 58 Komedi Oyuncu 5.4 1,903
1999 Suç Oyuncu 8.0 66,813
1996 54 Komedi Oyuncu 7.3 4,960
1995 53 Biyografi Oyuncu 6.3 2,040
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,762

Puslu Güneş
1989 47 Macera Oyuncu 4.7 916

Kokteyl
1988 46 Komedi Oyuncu 5.9 72,487
1985 43 Aksiyon Oyuncu 6.1 900

Son Macera
1979 37 Komedi Oyuncu 7.2 2,632
1968 Dram Oyuncu 7.1 2,013
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,670
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,321
Dizi Altyazıları
True Detective (6,956) Shameless (3,346) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,922) Shooter (1,599) Gotham (1,472) The Umbrella Academy (1,108) The Blacklist (1,043) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019