Giriş Kayıt
Antonio Bazaga

Antonio Bazaga (55)


Yapımcı, Oyuncu

Antonio Bazaga, 20 Şubat 1964 Cáceres, Extremadura, İspanya doğumlu yapımcı, oyuncu.

İçimdeki Deniz (2004), Cachorro (2004), Entre las piernas (1999), Carmen (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1964
Doğum Yeri: Cáceres, Extremadura, İspanya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 41 Gerilim Çeşitli 4.9 422

İçimdeki Deniz
2004 40 Biyografi Çeşitli 8.0 72,192
2004 40 Komedi Çeşitli 7.2 3,422
2003 39 Dram Çeşitli 6.2 1,813

Katliam
2002 38 Komedi Yapımcı 6.2 668
1999 35 Komedi Yapımcı 6.4 326
1999 35 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.4 2,567
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019