Giriş Kayıt
Catherine Bayley

Catherine Bayley


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Oyuncu

Catherine Bayley, kostümcü, kostüm tasarımcısı, sanat bölümü, oyuncu.

Stuck in Love (2012), Pirana 3DD (2012), A Cinderella Story: Once Upon a Song (2011), Genç Ruh (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kazara Aşk
2015 Komedi Kostüm Bölümü 4.1 6,958
2014 Gerilim Kostüm Bölümü 5.0 3,292
2013 Macera Kostüm Bölümü 7.4 55,067

Kubbenin Altında
2013 Dram Kostüm Bölümü 6.6 95,674

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 674,573

Seksin 10 Temel Kuralı
2013 Komedi Kostüm Bölümü 3.7 2,620
2012 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 78,351

Devrim
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 77,856

Pirana 3DD
2012 Komedi Kostüm Bölümü 3.7 36,673
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 10,930

Genç Ruh
2011 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 6,505
2011 Dram Kostüm Bölümü 6.4 1,556
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 17

Hurdalık
2010 Korku Sanat Bölümü 4.3 1,039
2010 Komedi Sanat Bölümü 3.9 410
2009 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 5.3 57
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 839

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Kostüm Bölümü 4.1 1,999
2009 Komedi Kostüm Bölümü 8.3 46,939
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 778
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 287
2008 Dram Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.7 307
2007 Suç Kostüm Bölümü 3.9 631

Mutluluk (I)
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.8 62,161

Büyük Yanlışlık
1995 Dram Kostüm Bölümü 5.5 1,616

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Çeşitli 7.6 153,877
1994 Korku Çeşitli 2.8 1,331

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Oyuncu
Kostüm Bölümü
7.3 72,274
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,523) This Is Us (2,514) The Flash (2,367) Star Trek: Discovery (2,246) Vikings (1,442) Gotham (1,158) The Blacklist (1,012) American Gods (1,004) Arrow (953) The OA (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019