Giriş Kayıt
Michael Bayer

Michael Bayer


Sanat Bölümü

Michael Bayer, sanat bölümü.

Ofis Çılgınlığı (1999), Evde Savaş (1996), True Women (1997), Little Boy Blue (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ofis Çılgınlığı
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.8 224,998
1997 Dram Sanat Bölümü 6.4 1,913
1997 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 1,931
1997 Dram Sanat Bölümü 6.0 571

Evde Savaş
1996 Dram Sanat Bölümü 7.1 2,108

Çalınan Hayatlar
1996 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 3,120
1995 Suç Sanat Bölümü 6.3 246
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019