Giriş Kayıt
James Bawden

James Bawden (49)


Kameraman, Görsel Efekt

James Bawden, 10 Mart 1920 Motherwell, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu kameraman, görsel efekt.

Amadeus (1984), Çağrı (1976), Kartal Kondu (1976), Çöl Aslani ömer Muhtar (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mart 1920
Doğum Yeri: Motherwell, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: J. Bawden | Jimmy Bawden | Jim Bawden | James Bawd
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Macera Kameraman 4.8 1,072
1984 Biyografi Kameraman 8.3 335,572
1982 Dram Kameraman 7.2 576

Çöl Aslani ömer Muhtar
1981 Biyografi Kameraman 8.4 12,438

Yaban kazlari
1978 Aksiyon Kameraman 6.8 10,730

39. Basamak
1978 Suç Kameraman 6.6 2,035

Çağrı
1976 Macera Kameraman 8.2 40,004

Kartal Kondu
1976 Macera Kameraman 6.9 17,166
1973 Dram Kameraman 6.5 983
1973 Dram Kameraman 6.7 236
1972 Komedi Kameraman 6.2 2,413
1971 Komedi Kameraman 6.1 2,543
1970 Komedi Kameraman 5.9 1,892
1970 Komedi Kameraman 5.5 322
1970 Macera Kameraman 6.0 2,293
1969 49 Komedi Kameraman 6.2 2,184
1969 49 Komedi Kameraman 6.6 4,149
1968 48 Macera Kameraman 6.9 4,060
1968 48 Aksiyon Kameraman 6.0 457

Çılgınlar Doktor
1967 47 Komedi Kameraman 6.5 3,009
1967 47 Suç Kameraman 6.4 1,161
1966 46 Komedi Kameraman 5.7 318
1965 45 Aksiyon Kameraman 5.9 1,283
1965 45 Suç Kameraman 6.7 3,718

Sahte Casus
1964 44 Komedi Kameraman 6.1 651
1963 43 Komedi Kameraman 7.1 877
1963 43 Komedi Kameraman 5.7 486
1962 42 Komedi Kameraman 6.3 423

Toreadorların Valsi
1962 42 Komedi Kameraman 5.8 576
1961 41 Komedi Kameraman 6.8 479

Tatlı Sert
1961 Aksiyon Kameraman 8.3 5,860
1960 40 Komedi Kameraman 5.7 292
1958 38 Komedi Kameraman 7.2 1,169

Ölmeyen ask
1958 38 Dram Kameraman 5.8 509
1958 38 Dram Kameraman 5.5 230
1956 36 Biyografi Görsel Efekt 7.3 2,056

Sahte milyoner
1954 34 Komedi Kameraman 6.9 2,913
1954 34 Macera Kameraman 6.6 1,674
1954 34 Dram Kameraman 6.5 632
1954 34 Komedi Kameraman 6.8 1,089
1953 33 Gerilim Kameraman 6.7 116
1953 33 Dram Kameraman 7.0 854
1951 31 Macera Kameraman 5.8 181

Bir Erkek, Bir Kız Ve Bir Motosiklet
1949 29 Komedi Kameraman 6.3 106
1947 27 Macera Kameraman 6.7 377
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019