Giriş Kayıt
Libia Batista

Libia Batista


Oyuncu Yönetmeni, Oyuncu

Libia Batista, oyuncu yönetmeni, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Romantik Oyuncu Yönetmeni    
2015 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.2 1,159
2015 Dram Oyuncu 7.2 1,427
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 99

Havana'da 7 Gün
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 3,486
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019