Giriş Kayıt
Jeanne Bates

Jeanne Bates (89)


Oyuncu

Jeanne Bates, 20 Mayıs 1918 Berkeley, California, ABD doğumlu oyuncu.

Mulholland Çıkmazı (2001), Silgi Kafa (1977), (1999) Mulholland Dr. (1999), (1943) The Return of the Vampire (1943) gibi yapımlarla biliniyor.

Jeanne Bates, 28 Kasım 2007 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1918
Ölüm Tarihi: 28 Kasım 2007
Doğum Yeri: Berkeley, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jane Bates | Jeanne R. Bates | Jean Bates
Burcu: Boğa
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mulholland Çıkmazı
2001 83 Dram Oyuncu 8.0 291,174
1999 Dram Oyuncu 8.3 4,626

Hayalimdeki Sevgili
1993 75 Dram Oyuncu 6.2 3,718

Şehrin Kalbi
1991 73 Suç Oyuncu 6.9 14,026

Vahşi Orkide II
1991 73 Dram Oyuncu 3.7 1,350

Zor Ölüm 2
1990 72 Aksiyon Oyuncu 7.1 313,220
1990 72 Korku Oyuncu 3.9 1,329

Silgi Kafa
1977 59 Korku Oyuncu 7.4 90,641
1976 58 Komedi Oyuncu 5.9 1,419

Sevgi Bağları
1974 Oyuncu 7.1 75

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,235
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,822
1970 52 Komedi Oyuncu 5.6 322
1969 Dram Oyuncu 7.1 1,186
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,266
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,677
1964 46 Korku Oyuncu 6.7 576
1960 Macera Oyuncu 8.0 243
1960 Suç Oyuncu 8.0 210
1960 42 Komedi Oyuncu 7.3 89
1960 Dram Oyuncu 8.5 269
1959 Dram Oyuncu 8.0 2,810
1959 Dram Oyuncu 7.9 1,069
1957 Western Oyuncu 7.9 148
1957 Suç Oyuncu 8.2 4,214
1957 Western Oyuncu 7.6 2,104
1957 39 Western Oyuncu 6.7 582
1957 Western Oyuncu 8.0 448
1956 38 Dram Oyuncu 6.6 466
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,440
1953 Komedi Oyuncu 5.7 226
1952 34 Dram Oyuncu 6.7 171
1951 33 Dram Oyuncu 7.4 783
1948 Dram Oyuncu 8.1 70
1945 27 Müzikal Oyuncu 6.4 684
1943 25 Aksiyon Oyuncu 7.2 328
1943 25 Dram Oyuncu 6.3 1,762
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019