Giriş Kayıt
Natalie Bate

Natalie Bate


Oyuncu

Natalie Bate, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Oyuncu 6.4 513
1997 Dram Oyuncu 6.7 45
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 712
1992 Suç Oyuncu 8.7 116
1987 Aksiyon Oyuncu 6.6 413

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,273
1979 Oyuncu 5.8 84
1976 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,071
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019