Giriş Kayıt
Jennifer Bassey

Jennifer Bassey (76)


Oyuncu

Joan Bassey, 22 Temmuz 1942 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

All My Children (1970) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joan Bassey
Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1942
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Joan Bassie
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 69 Komedi Oyuncu 6.3 29

Benimle Evlenir Misin?
2008 66 Komedi Oyuncu 6.1 139,789
2005 Dram Oyuncu 7.6 197,724

Aklım Sende
2000 58 Komedi Oyuncu 5.7 1,549
1994 52 Dram Oyuncu 3.6 400

Bekarlar
1992 50 Komedi Oyuncu 6.7 25,038
1992 Komedi Oyuncu 3.7 3,663
1992 50 Korku Oyuncu 4.4 781

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,918

Şenlik Ateşi
1990 48 Komedi Oyuncu 5.5 19,557
1988 46 Komedi Oyuncu 6.2 8,546
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,613

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,696
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,220
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,565) Shameless (2,205) Fear the Walking Dead (1,870) Suits (1,699) Castle Rock (1,587) Bodyguard (1,496) La Casa de Papel (1,402) The Sinner (1,338) Mayans M.C. (1,196) The 100 (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018