Giriş Kayıt
Jennifer Bassey

Jennifer Bassey (76)


Oyuncu

Joan Bassey, 22 Temmuz 1942 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

All My Children (1970) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joan Bassey
Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1942
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Joan Bassie
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 69 Komedi Oyuncu 6.0 32

Benimle Evlenir Misin?
2008 66 Komedi Oyuncu 6.1 140,645
2005 Dram Oyuncu 7.6 200,799

Aklım Sende
2000 58 Komedi Oyuncu 5.7 1,640
1994 52 Dram Oyuncu 3.4 435

Bekarlar
1992 50 Komedi Oyuncu 6.7 25,177
1992 Komedi Oyuncu 3.9 4,293
1992 50 Korku Oyuncu 4.7 1,151

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,957

Şenlik Ateşi
1990 48 Komedi Oyuncu 5.5 19,755
1988 46 Komedi Oyuncu 6.2 9,244
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,659

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,723
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,241
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018