Giriş Kayıt
Nick Bassett

Nick Bassett


Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Nick Bassett, sanat yönetmeni, set dekoratörü, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

Avatar (2009), Spartaküs: Kan ve Kum (2010), Spartacus: Arenanın Tanrıları (2011), Dikey Limit (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 15,628
2015 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.5 55,777

Spartacus: Arenanın Tanrıları
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.5 113,972

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.5 203,468
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.8 1,035,282

Sihirli Volkan
2009 Macera Sanat Yönetmeni 4.9 1,949
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 5.8 1,750
2006 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 1,441
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.5 5,077

Mii-Sii: Sevimli su devi
2005 Macera Sanat Yönetmeni 5.4 644

Karabasan
2005 Dram Sanat Yönetmeni 4.2 28,467
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 2,825
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.6 207
2003 Fantastik Sanat Yönetmeni 5.2 2,082
2002 Suç Sanat Yönetmeni 6.3 1,216

Kasabanın Gizemi
2002 Dram Sanat Yönetmeni 5.3 499
2002 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.0 1,446

Küçük Majeste
2001 Aile Set Dekoratörü 7.1 413

Yeni Hayat
2000 Macera Sanat Bölümü 7.8 469,192

Dikey Limit
2000 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.9 55,002
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.9 1,487
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (66,388) Supernatural (3,163) Star Trek: Discovery (2,247) The Flash (2,209) Into the Badlands (1,658) Arrow (1,570) The Big Bang Theory (1,473) Vikings (1,298) American Gods (1,223) This Is Us (1,180)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019