Giriş Kayıt
Renato Basile

Renato Basile


Yapımcı

Renato Basile, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Ron Basile
Takma İsmi: Ron
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Müzik Yapımcı    
2016 Müzik Çeşitli 6.0 33
2015 Müzik Çeşitli    
2015 Müzik Yapımcı 8.3 28
2014 Yapımcı    
2013 Yapımcı 6.9 316
2003 Aile Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,802) Shameless (3,767) Bodyguard (2,348) Castle Rock (1,994) The First (1,588) Fear the Walking Dead (1,419) The 100 (1,110) La Casa de Papel (1,104) Suits (855) Friends (787)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018