Giriş Kayıt
Giancarlo Basili

Giancarlo Basili


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Oyuncu, Set Dekoratörü

Giancarlo Basili, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, oyuncu, set dekoratörü.

Aslı Gibidir (2010), Oğul Odası (2001), Hiç Korkmuyorum (2003), Nirvana (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 589
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 569
2013 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 596
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 788

Bir Katliam Romanı
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 1,823

Gece Olduğunda
2011 Dram Yapım Tasarımcısı 5.7 275

Aslı Gibidir
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 7.3 17,864
2010 Komedi Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
6.2 605

Hayatımız
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 1,862
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.4 373

Onu Beklerken
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 1,415

Mükemmel Bir Gün
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 1,295

Vahşi Kan
2008 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.3 816
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 771

Timsah
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.7 4,334
2005 Macera Yapım Tasarımcısı 6.7 869
2004 Dram Yapım Tasarımcısı 5.6 315

Evin Anahtarları
2004 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 2,172

Hiç Korkmuyorum
2003 Suç Yapım Tasarımcısı 7.5 13,493

Ginger and Cinnamon
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 858
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.7 836

Oğul Odası
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 7.4 16,340
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 801

Son Gülüş
1998 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 680
1997 Dram Yapım Tasarımcısı
Set Dekoratörü
6.1 5,825
1996 Dram Yapım Tasarımcısı 5.8 608
1991 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 694

Kızıl Güvercin
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 2,009
1985 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 164
1984 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 238
1983 Korku Yapım Tasarımcısı 6.3 1,597
1982 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 162
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019