Giriş Kayıt
Gary Basaraba

Gary Basaraba (60)


Oyuncu

Gary Basaraba, 16 Mart 1959 Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu oyuncu.

Büyülü Yılbaşı (1985), K-9: P.I. (2002), Boomtown (2003), No Mercy (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mart 1959
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Burcu: Balık
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 8.3 14,287
2019 60 Biyografi Oyuncu    

İtalyan Usulü Aşk
2018 59 Komedi Oyuncu 5.7 6,083
2018 59 Suç Oyuncu 7.0 29,099
2017 58 Suç Oyuncu 5.6 31,377

Hesaplaşma
2016 57 Aksiyon Oyuncu 7.3 233,248

Şirinler 2
2013 54 Animasyon Oyuncu 5.4 34,271

Şirinler: Hayalet Şirin Efsanesi
2013 54 Animasyon Oyuncu 6.3 567

Şirinler: Bir Yılbaşı Şarkısı
2011 52 Animasyon Oyuncu 6.4 1,187

Şirinler
2011 52 Animasyon Oyuncu 5.5 77,625

Metrodan Kaçış
2009 50 Aksiyon Oyuncu 6.4 173,426
2008 49 Dram Oyuncu 7.4 11,315
2007 Dram Oyuncu 8.6 181,248

Minik Örümcek Şarlot
2006 47 Komedi Oyuncu 6.3 33,671
2006 47 Suç Oyuncu 7.2 3,506
2006 Suç Oyuncu 7.5 1,058
2005 Komedi Oyuncu 7.4 31,837
2003 Suç Oyuncu 8.1 1,858

Sadakatsiz
2002 43 Dram Oyuncu 6.7 73,651
2002 Aksiyon Oyuncu 5.8 3,029
1999 40 Dram Oyuncu 5.8 169
1999 Dram Oyuncu 7.0 5,178
1997 38 Aksiyon Oyuncu 6.2 824

Striptiz
1996 37 Komedi Oyuncu 4.4 39,977

Savaş
1994 35 Dram Oyuncu 6.7 11,347
1994 35 Biyografi Oyuncu 6.4 4,036
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,606
1993 34 Dram Oyuncu 6.3 94

Kızarmış Yeşil Domatesler
1991 32 Dram Oyuncu 7.7 61,302
1991 32 Suç Oyuncu 6.7 152
1990 Suç Oyuncu 7.7 29,236

Günaha Son Çağrı
1988 29 Dram Oyuncu 7.6 46,518
1987 28 Komedi Oyuncu 4.7 8,842
1986 27 Aksiyon Oyuncu 5.7 6,213

Büyülü Yılbaşı
1985 26 Aile Oyuncu 6.6 2,725

Tatlı Düşler
1985 26 Biyografi Oyuncu 7.1 3,813
1985 26 Aksiyon Oyuncu 6.1 905

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 20,693
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,020) Swamp Thing (1,663) Black Mirror (1,611) The Big Bang Theory (1,555) Shingeki no kyojin (1,507) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,187)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019