Giriş Kayıt
Jirí Bartoska

Jirí Bartoska (71)


Oyuncu, Yapımcı

Jirí Bartoska, 24 Mart 1947 Decín, Çekoslavakya. [bugünkü in Çek Cumhuriyeti] doğumlu oyuncu, yapımcı.

Sekal Ölmeli (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Mart 1947
Doğum Yeri: Decín, Çekoslavakya. [bugünkü in Çek Cumhuriyeti]
Diğer Bir İsmi: Jiri Bartoska | Juray Bartoska
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 71 Animasyon Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 34
2016 69 Macera Oyuncu 7.2 493
2016 Komedi Oyuncu 6.2 34
2014 Macera Oyuncu 7.5 40
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 85
2013 66 Dram Oyuncu 6.0 393
2012 65 Komedi Oyuncu 4.7 112
2011 64 Dram Oyuncu 5.9 201
2009 62 Oyuncu 4.8 238
2006 59 Komedi Oyuncu 3.2 95

Sıradan Delilik Öyküleri
2005 58 Komedi Oyuncu 7.4 1,438
2004 57 Suç Oyuncu 5.8 241

Güz Baharı
2001 54 Komedi Yapımcı 7.6 1,654
1999 52 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 429

Sekal Ölmeli
1998 51 Dram Oyuncu 7.5 816

Sıcak Bir Yazdan Kalanlar
1978 31 Oyuncu 7.3 215
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019