Giriş Kayıt
Jirí Bartoska

Jirí Bartoska (71)


Oyuncu, Yapımcı

Jirí Bartoska, 24 Mart 1947 Decín, Çekoslavakya. [bugünkü in Çek Cumhuriyeti] doğumlu oyuncu, yapımcı.

Sekal Ölmeli (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Mart 1947
Doğum Yeri: Decín, Çekoslavakya. [bugünkü in Çek Cumhuriyeti]
Diğer Bir İsmi: Jiri Bartoska | Juray Bartoska
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 71 Animasyon Oyuncu    
2016 69 Macera Oyuncu 7.2 472
2013 66 Dram Oyuncu 6.0 389
2012 65 Komedi Oyuncu 4.6 110
2011 64 Dram Oyuncu 5.9 198
2009 62 Oyuncu 4.8 236
2006 59 Komedi Oyuncu 3.2 95

Sıradan Delilik Öyküleri
2005 58 Komedi Oyuncu 7.4 1,429
2004 57 Suç Oyuncu 5.8 240

Güz Baharı
2001 54 Komedi Yapımcı 7.6 1,648
1999 52 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 428

Sekal Ölmeli
1998 51 Dram Oyuncu 7.5 806

Sıcak Bir Yazdan Kalanlar
1978 31 Oyuncu 7.3 212
Dizi Altyazıları
Origin (3,066) Narcos: Mexico (2,677) Titans (1,881) The Big Bang Theory (1,874) Supernatural (1,711) Doctor Who (1,495) The Last Ship (1,220) Outlander (1,168) The Last Kingdom (1,031) The Flash (906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018