Giriş Kayıt
Jayce Bartok

Jayce Bartok (48)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Jayce Bartok, 31 Temmuz 1975 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

Banliyö (1996), Pasta Yiyenler (2007), Trapped Ashes (2006), Andersonville (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Temmuz 1975
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Jake Bartok | Jayce
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 48 Komedi Oyuncu 4.7 459
2019 Biyografi Oyuncu 8.8 136,446
2016 Komedi Oyuncu 7.1 22,192
2016 41 Gerilim Oyuncu 5.8 117

En Uzun Hafta
2014 39 Komedi Oyuncu 5.4 13,361
2014 39 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.7 37
2013 38 Dram Oyuncu 6.8 311

Ne Duruyorsun?
2012 37 Komedi Oyuncu 5.5 7,595

Başarının Fiyatı
2012 37 Komedi Oyuncu 5.5 2,334
2011 36 Dram Oyuncu 5.6 145
2011 36 Dram Oyuncu 5.7 43
2010 35 Aksiyon Oyuncu 5.5 90,169
2009 Suç Oyuncu 8.6 5,177
2009 Komedi Oyuncu 8.2 139,942
2008 Aksiyon Oyuncu 8.9 37,639
2008 33 Komedi Oyuncu 5.2 712
2007 32 Komedi Oyuncu 5.4 2,967

Pasta Yiyenler
2007 32 Dram Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.3 7,425
2006 31 Korku Oyuncu 4.7 1,797
2005 30 Dram Oyuncu 6.4 1,142
2004 29 Komedi Oyuncu 5.5 178

Hayatın İçinden
2003 28 Komedi Oyuncu 7.6 73,013

Örümcek Adam
2002 27 Aksiyon Oyuncu 7.4 871,637
2001 Suç Oyuncu 7.5 27,577
2001 Komedi Oyuncu 5.3 345
1999 Suç Oyuncu 8.1 121,978
1997 Suç Oyuncu 8.7 105,917

Banliyö
1996 21 Komedi Oyuncu 6.7 10,543
1996 21 Dram Oyuncu 7.3 2,086
1993 18 Dram Oyuncu 6.7 17,276

Okul Bağları
1992 17 Dram Oyuncu 6.9 27,243
1992 17 Oyuncu 5.8 1,459

Balıkçı Kral
1991 16 Komedi Oyuncu 7.5 90,352
1990 Suç Oyuncu 7.8 43,730
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024