Giriş Kayıt
Michael Bartley

Michael Bartley


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Michael Bartley, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Mike Bartley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Suç Yapımcı 7.7 312
1986 Dram Yapımcı 6.1 2,115
1986 Komedi Yapımcı 7.9 2,354
1985 Suç Çeşitli 8.5 3,151
1977 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.1 895
1974 Dram Çeşitli 8.2 448

Kaptan Onedin
1971 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.7 705
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) Daredevil (2,827) Shameless (2,424) The Flash (2,117) Better Call Saul (2,010) Arrow (1,652) The Big Bang Theory (1,626) La Casa de Papel (1,099) Manifest (1,001) Black Mirror (882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018