Giriş Kayıt
Michael Bartley

Michael Bartley


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Michael Bartley, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Mike Bartley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Suç Yapımcı 7.7 316
1986 Dram Yapımcı 6.1 2,139
1986 Komedi Yapımcı 7.9 2,375
1985 Suç Çeşitli 8.5 3,186
1977 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.1 899
1974 Dram Çeşitli 8.2 451

Kaptan Onedin
1971 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.7 720
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018