Giriş Kayıt
Michael Barryte

Michael Barryte (31)


Oyuncu, Editör, Yönetmen Asistanı, Kameraman

Michael Geoffrey Barryte, 19 Eylül 1987 Los Angeles County, California, ABD doğumlu oyuncu, editör, yönetmen asistanı, kameraman.

Smosh (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Geoffrey Barryte
Doğum Tarihi: 19 Eylül 1987
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 29 Komedi Yapımcı 4.2 410
2016 29 Komedi 4.7 598
2014 27 Korku Yönetmen Asistanı 4.0 213
2011 24 Belgesel Kameraman 7.4 92
2006 Komedi Editör
Görsel Efekt
7.0 2,407

Charlie'nin Melekleri
2000 13 Aksiyon Oyuncu 5.5 160,572

Şeytana Uyma
1999 12 Komedi Oyuncu 4.7 327
1998 11 Komedi Oyuncu 8.0 4,479
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019