Giriş Kayıt
John Barry

John Barry


Yapım Tasarımcısı, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü, Yönetmen

John Barry, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapım tasarımcısı, yönetmen asistanı, sanat bölümü, yönetmen.

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut (1977), Otomatik Portakal (1971), Superman (1978), Superman 2 (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

John Barry, 31 Mayıs 1979 tarihinde (9 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 31 Mayıs 1979
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Jonathan Barry
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.8 998,764

Superman 2
1980 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.8 87,034
1980 Macera Yönetmen
Senarist
5.1 7,069
1979 Suç Yapım Tasarımcısı 5.0 2,428
1978 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Yönetmen Asistanı
7.3 142,266

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.6 1,069,434

Belalı Sevgili
1975 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.2 856

Küçük Prens
1974 Aile Yapım Tasarımcısı 6.5 2,578

Safha 4
1974 Korku Sanat Yönetmeni 6.6 5,915

Yarım Kalan Kin
1972 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.9 854

Otomatik Portakal
1971 Suç Yapım Tasarımcısı 8.3 655,288

Çılgın Savaşcılar
1970 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.7 39,714
1963 Komedi Sanat Bölümü 7.3 3,680
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,127) Upgrade (4,327) Avengers: Infinity War (2,688) Down a Dark Hall (1,900) Tag (1,588) Skyscraper (1,561) Hereditary (1,501) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (614)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,126) La casa de papel (1,825) Sharp Objects (1,678) Castle Rock (1,577) Preacher (1,553) The 100 (1,336) Vikings (834) Westworld (797) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018