Giriş Kayıt
Tom Barrett

Tom Barrett


Görsel Efekt, Editör, Editör

Tom Barrett, görsel efekt, editör, editör.

Sahil Güvenlik (2017), Uzay Yolu IX : İsyan (1998), (2008) Kara Şövalye (2008), (2018) Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Barrett
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 672,561

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 137,809

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 111,743

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Editorial Department 6.4 161,386

Yıldızlararası
2014 Macera Görsel Efekt 8.6 1,300,940
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 135,872
2013 Komedi Görsel Efekt 6.7 13,975
2011 Animasyon Editorial Department 7.2 215,854

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 65,926

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 2,068,804

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 209,477

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 78,751

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 189,487

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 571,079

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 147,111

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 65,153
1998 Korku Editorial Department 4.9 1,452

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 167,348

Kaya
1996 Aksiyon Editorial Department 7.4 293,357

Yedi
1995 Suç Editorial Department 8.6 1,289,652

İlk Şövalye
1995 Macera Editorial Department 5.9 63,461

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Editorial Department 6.4 78,711
1994 Aksiyon Editorial Department 4.4 23,020
1993 Komedi Editorial Department 4.5 390

Sivri Kafalar
1993 Komedi Editorial Department 5.3 47,141
1993 Gerilim Editorial Department 5.0 26,479
1992 Komedi Editorial Department 5.2 3,082
1992 Korku Editör 4.2 733

Puppet Master 3
1991 Fantastik Editorial Department 6.1 3,605
1991 Fantastik Editorial Department 5.7 2,983
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019