Giriş Kayıt
Lori Berlanga

Lori Berlanga


Yapım Yöneticisi, Oyuncu, Görsel Efekt

Lori Berlanga, yapım yöneticisi, oyuncu, görsel efekt.

Logan (2017), Hitchcock (2012), Selena (1997), Kutsanmış Çocuk (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lori A. Barrera | Lori Barrera | Lori 'Lorita' Bar
Takma İsmi: Loli
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 8.1 523,249

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Çeşitli 5.3 179,222
2016 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.9 260
2015 Dram Çeşitli 8.4 118,891

Kayıp Kız
2014 Suç Çeşitli 8.1 731,114
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 442,313
2012 Biyografi Çeşitli 6.8 67,145

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 625,777

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Çeşitli 7.3 322,631
2010 Dram Yapım Yöneticisi 4.5 1,392

Kurt Adam
2010 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 96,423

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Çeşitli 6.7 246,393
2009 Dram Çeşitli 6.7 47,905

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Çeşitli 3.8 20,066

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Dublör 5.2 136,730

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Çeşitli 6.6 79,178

Şıpsevdi
2007 Komedi Çeşitli 5.8 78,939

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Çeşitli 6.9 298,101

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Çeşitli 6.5 378,402

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Görsel Efekt
Oyuncu
6.3 96,821

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Çeşitli 5.6 56,727

Kor
2003 Aksiyon Çeşitli 5.5 84,586

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 95,204

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Oyuncu
Çeşitli
5.1 13,114

General'in Kızı
1999 Suç Çeşitli 6.3 47,923

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Çeşitli 7.5 294,935
1997 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
6.7 21,819
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018