Giriş Kayıt
Lori Berlanga

Lori Berlanga


Yapım Yöneticisi, Oyuncu, Kameraman

Lori Berlanga, yapım yöneticisi, oyuncu, kameraman.

Logan (2017), Hitchcock (2012), Selena (1997), Kutsanmış Çocuk (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lori A. Barrera | Lori Barrera | Lori 'Lorita' Bar
Takma İsmi: Loli
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 8.1 514,505

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Çeşitli 5.3 177,329
2016 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.9 255
2015 Dram Çeşitli 8.4 117,417

Kayıp Kız
2014 Suç Çeşitli 8.1 723,937
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 439,809
2012 Biyografi Çeşitli 6.8 66,783

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 619,513

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Çeşitli 7.3 320,746
2010 Dram Yapım Yöneticisi 4.5 1,389

Kurt Adam
2010 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 95,970

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Çeşitli 6.7 244,737
2009 Dram Çeşitli 6.7 47,710

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Çeşitli 3.8 19,858

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Dublör 5.2 135,860

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Çeşitli 6.6 78,598

Şıpsevdi
2007 Komedi Çeşitli 5.8 78,572

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Çeşitli 6.9 295,522

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Çeşitli 6.5 376,056

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Görsel Efekt
Oyuncu
6.3 96,442

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Çeşitli 5.6 56,534

Kor
2003 Aksiyon Çeşitli 5.5 84,263

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 94,728

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Oyuncu
Çeşitli
5.1 13,053

General'in Kızı
1999 Suç Çeşitli 6.3 47,615

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Çeşitli 7.5 293,069
1997 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
6.7 21,682
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,684) Supernatural (4,526) The Big Bang Theory (3,218) The Flash (2,558) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,829) Shameless (1,695) Titans (1,620) La Casa de Papel (1,142) Manifest (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018