Giriş Kayıt
Gilberto Barraza

Gilberto Barraza


Oyuncu

Gilberto Barraza, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Oyuncu 6.2 6
2018 Suç Oyuncu 7.5 53
2015 Komedi Oyuncu 8.1 3,490

Altın Kafes
2013 Dram Oyuncu 7.7 3,908

Meksikalı
2001 Macera Oyuncu 6.1 95,615
2001 Aksiyon Oyuncu 7.7 4,703
Dizi Altyazıları
Arrow (3,062) The Flash (2,496) Vikings (2,362) Doctor Who (1,527) Outlander (1,360) Supernatural (944) Titans (915) Supergirl (874) La Casa de Papel (864) The Big Bang Theory (846)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018