Giriş Kayıt
Gilberto Barraza

Gilberto Barraza


Oyuncu

Gilberto Barraza, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Oyuncu 6.2 6
2018 Suç Oyuncu 7.6 47
2015 Komedi Oyuncu 8.1 3,422

Altın Kafes
2013 Dram Oyuncu 7.7 3,869

Meksikalı
2001 Macera Oyuncu 6.1 95,105
2001 Aksiyon Oyuncu 7.7 4,690
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018