Giriş Kayıt
Adriana Barraza

Adriana Barraza (63)


Oyuncu, Yönetmen

Adriana Barraza, 05 Mart 1956 Toluca, Estado de Meksika, Meksika doğumlu oyuncu, yönetmen.

2005 yılının Nisan ayında Arnaldo Pipke ile evlendi.

Pasta (2014), Karanlık Yakında (2010), Henry Poole Buradaydı (2008), İyi Günler Ramon (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1956
Doğum Yeri: Toluca, Estado de Meksika, Meksika
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.55 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 63 Aksiyon Oyuncu    

Dora ve Kayıp Altın Şehri
2019 63 Macera Oyuncu    
2018 62 Komedi Oyuncu 3.9 152
2017 61 Dram Oyuncu 4.4 7
2015 59 Biyografi Oyuncu 6.9 32,156

Vahşi Atlar
2015 59 Suç Oyuncu 4.8 2,864
2015 59 Dram Oyuncu    

Pasta
2014 58 Dram Oyuncu 6.4 33,014
2014 Dram Oyuncu 7.4 71,181
2014 58 Dram Oyuncu 6.3 310

İyi Günler Ramon
2013 57 Dram Oyuncu 7.6 2,592
2012 56 Oyuncu 6.2 376
2012 56 Animasyon Oyuncu 5.3 50
2011 55 Suç Oyuncu 6.5 1,119
2011 55 Aksiyon Oyuncu 7.0 680,140

Varlıktan Yokluğa
2011 55 Komedi Oyuncu 5.6 13,619
2011 Romantik Yönetmen 6.6 141

Karanlık Yakında
2010 54 Suç Oyuncu 5.2 15,391
2010 54 Komedi Oyuncu 5.9 671
2010 54 Komedi Oyuncu 6.4 143

Yanan Palmiyeler
2010 54 Komedi Oyuncu 5.4 2,520
2010 54 Oyuncu 5.9 340
2010 54 Oyuncu 5.4 19

Kara Büyü
2009 53 Korku Oyuncu 6.6 176,809
2009 53 Dram Oyuncu 4.9 959

Henry Poole Buradaydı
2008 52 Komedi Oyuncu 6.5 11,889
2008 Dram Oyuncu 8.1 516
2007 Oyuncu 7.3 1,349

Babil
2006 50 Dram Oyuncu 7.5 273,010

Mükemmel
2004 48 Komedi Çeşitli 6.4 73,713
2002 Komedi Oyuncu 7.1 504
2002 Dram Yönetmen 6.2 167

Paramparça Aşklar Köpekler
2000 44 Dram Oyuncu 8.1 206,587
1991 News Oyuncu 6.6 202
1985 Suç Oyuncu
Yönetmen
6.0 144
Film Altyazıları
Us (9,331) Shazam! (5,396) Ying (2,888) Il primo re (2,668) The Professor (2,421) The Perfection (1,818) Maria (1,809) Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (1,561) Rim of the World (1,550) Five Feet Apart (1,189)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (49,325) Chernobyl (44,565) The 100 (3,532) The Big Bang Theory (3,175) Killing Eve (1,873) The Blacklist (1,697) Vikings (1,634) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,316) Breaking Bad (1,253) Friends (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019