Giriş Kayıt
Kathleen Barr

Kathleen Barr (51)


Oyuncu

Kathleen Barr, 06 Nisan 1967 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Coop Kat'e Karşı (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1967
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Kathleen Baar | Kathleen Bar
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 7.3 1,681
2018 Oyuncu 3.7 788
2018 Oyuncu 7.3 202
2017 Animasyon Oyuncu 7.1 197
2017 Animasyon Oyuncu 5.5 151
2016 Animasyon Oyuncu 4.9 117
2016 49 Animasyon Oyuncu 6.5 773

Barbie ve Köpekçikler Ada Macerası
2016 49 Animasyon Oyuncu 5.2 143
2016 Animasyon Oyuncu 5.8 225

Barbie: Gizli Ajan Takımı
2016 49 Animasyon Oyuncu 5.6 477

Çılgın Dostlar 4 : Korkak Kahraman
2015 Animasyon Oyuncu 5.1 1,862

Barbie: Prenses'in Süper Gücü
2015 48 Animasyon Oyuncu 5.6 552
2014 47 Animasyon Oyuncu 7.0 2,147

Barbie: Prenses Denizkızı
2014 47 Animasyon Oyuncu 6.4 640
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 169
2013 Animasyon Oyuncu 5.8 217

Barbie Mariposa ve Peri Prenses
2013 46 Animasyon Oyuncu 6.1 630

Uzay Postası
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 45
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 277
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 521
2013 46 Animasyon Oyuncu 6.1 4,200
2012 Aile Oyuncu 6.7 39
2012 Animasyon Oyuncu 6.0 587
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 670

Barbie Denizkızı Hikayesi 2
2012 45 Animasyon Oyuncu 6.0 993

Zhu Zhu Pets: Zhu'ya Yolculuk
2011 44 Animasyon Oyuncu 4.7 147

Muhteşeme Yolculuk
2011 Animasyon Oyuncu 5.6 51
2011 Animasyon Oyuncu 6.7 1,879
2010 Animasyon Oyuncu 6.9 132
2010 43 Animasyon Oyuncu 5.7 35

My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 17,492

Barbie: Denizkızı Hikayesi
2010 43 Animasyon Oyuncu 6.2 1,515
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 136

Barbie ve Üç Silahşörler
2009 42 Animasyon Oyuncu 6.1 1,744

Barbie Parmak Kız
2009 42 Animasyon Oyuncu 5.8 1,038
2009 42 Animasyon Oyuncu 5.5 8
2009 Aksiyon Oyuncu 8.1 61

Barbie'nin Yeni Yıl Hikâyesi
2008 41 Animasyon Oyuncu 6.4 1,453

Coop Kat'e Karşı
2008 Animasyon Oyuncu 6.1 1,831

Barbie ve Kristal Şato
2008 41 Animasyon Oyuncu 6.3 1,659

Barbie: Mariposa ve Kelebek Peri Dostları
2008 41 Animasyon Oyuncu 5.9 1,474
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 476
2007 40 Animasyon Oyuncu 2.9 2,203
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.5 984

Barbie Adalar Prensesi
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.4 2,022
2007 40 Animasyon Oyuncu 4.8 218

Barbie Periler Ülkesi: Gökkuşağının Sihri
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.1 1,280
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.8 3,204
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.1 391

Barbie ve 12 Dans Eden Prenses
2006 39 Animasyon Oyuncu 6.7 2,562

Barbie Mermaidia Yolculuğu
2006 39 Animasyon Oyuncu 6.1 1,868
2005 38 Animasyon Oyuncu 5.9 926

Barbie: Pegasus'un Sihri
2005 38 Animasyon Oyuncu 6.4 2,225
2005 38 Animasyon Oyuncu 6.2 558

Barbie Periler Ülkesinde
2005 38 Animasyon Oyuncu 5.9 2,292
2005 Animasyon Oyuncu 4.9 5,291

Barbie Prenses ve Yoksul Terzi Kız
2004 37 Animasyon Oyuncu 6.8 3,792

Barbie Kuğu Gölü
2003 36 Animasyon Oyuncu 6.4 3,533

Bionicle: Işığın Maskesi
2003 Animasyon Oyuncu 5.7 2,508
2003 Animasyon Oyuncu 7.2 264
2003 Animasyon Oyuncu 7.9 913
2002 Macera Oyuncu 3.7 632
2002 Animasyon Oyuncu 6.2 3,065
2001 34 Animasyon Oyuncu 8.5 238
2001 34 Aksiyon Oyuncu 8.7 351

Barbie Fındıkkıran Balesinde
2001 34 Animasyon Oyuncu 6.2 4,038
2000 33 Animasyon Oyuncu 4.7 1,284
2000 33 Animasyon Oyuncu 4.7 776
1999 Animasyon Oyuncu 7.5 27,819
1999 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,085

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Oyuncu 5.9 2,639
1998 31 Animasyon Oyuncu 5.8 2,061
1997 30 Animasyon Oyuncu 5.9 226

Erdem Savaşçıları
1997 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,546
1997 30 Aksiyon Oyuncu 6.9 277
1995 Animasyon Oyuncu 6.0 288
1995 Animasyon Oyuncu 6.1 154
1994 Animasyon Oyuncu 7.9 4,481
1993 Aksiyon Oyuncu 6.6 174
1993 26 Animasyon Oyuncu 7.4 163
1993 26 Animasyon Oyuncu    
1992 25 Animasyon Oyuncu 7.4 741
1991 24 Komedi Oyuncu 7.2 748
1989 Animasyon Oyuncu 7.9 3,971
1986 Animasyon Oyuncu 8.3 751
1981 14 Animasyon Oyuncu 7.2 323
1979 12 Animasyon Oyuncu 7.6 1,562
- Aile Oyuncu 6.1 127
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,334) Supernatural (3,912) The Big Bang Theory (2,405) The Flash (2,308) Shameless (1,895) Better Call Saul (1,828) Arrow (1,756) Titans (1,143) A Discovery of Witches (1,121) Manifest (1,059)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018