Giriş Kayıt
Kathleen Barr

Kathleen Barr (55)


Oyuncu

Kathleen Barr, 06 Nisan 1967 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Coop Kat'e Karşı (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1967
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Kathleen Baar | Kathleen Bar
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 54 Animasyon Oyuncu 4.9 339
2020 53 Animasyon Oyuncu 6.3 19,328
2019 Animasyon Oyuncu 7.9 177
2018 Animasyon Oyuncu 7.2 4,443
2018 Oyuncu 3.8 1,220
2018 Oyuncu 7.2 678
2018 Animasyon Oyuncu 6.3 274
2018 Animasyon Oyuncu 7.7 1,445

Süper Öcüler
2017 Animasyon Oyuncu 6.3 424
2017 Animasyon Oyuncu 4.6 287
2016 Animasyon Oyuncu 5.1 239
2016 49 Animasyon Oyuncu 6.4 1,469

Barbie ve Köpekçikler Ada Macerası
2016 49 Animasyon Oyuncu 4.8 342
2016 Animasyon Oyuncu 5.8 343

Barbie: Gizli Ajan Takımı
2016 49 Animasyon Oyuncu 5.5 996

Çılgın Dostlar 4 : Korkak Kahraman
2015 Animasyon Oyuncu 5.0 3,220

Barbie: Prenses'in Süper Gücü
2015 48 Animasyon Oyuncu 5.3 941
2014 47 Animasyon Oyuncu 6.9 3,160

Barbie: Prenses Denizkızı
2014 47 Animasyon Oyuncu 6.1 1,371
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 281
2013 Animasyon Oyuncu 4.9 329

Barbie Mariposa ve Peri Prenses
2013 46 Animasyon Oyuncu 6.1 1,341

Uzay Postası
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 91
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 421
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 1,204
2013 46 Animasyon Oyuncu 6.2 5,418
2012 Aile Oyuncu 6.8 58
2012 Animasyon Oyuncu 6.3 934
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 1,773

Barbie Denizkızı Hikayesi 2
2012 45 Animasyon Oyuncu 5.9 1,869

Zhu Zhu Pets: Zhu'ya Yolculuk
2011 44 Animasyon Oyuncu 4.4 217

Muhteşeme Yolculuk
2011 Animasyon Oyuncu 4.9 272
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 5,280
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 253
2010 43 Animasyon Oyuncu 5.5 53

My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 21,225

Barbie: Denizkızı Hikayesi
2010 43 Animasyon Oyuncu 6.2 2,976
2009 Animasyon Oyuncu 6.7 323

Barbie ve Üç Silahşörler
2009 42 Animasyon Oyuncu 6.2 3,288

Barbie Parmak Kız
2009 42 Animasyon Oyuncu 5.7 1,938
2009 42 Animasyon Oyuncu 7.1 13
2009 Aksiyon Oyuncu 8.1 101

Barbie'nin Yeni Yıl Hikâyesi
2008 41 Animasyon Oyuncu 6.2 2,621

Coop Kat'e Karşı
2008 Animasyon Oyuncu 6.1 3,430

Barbie ve Kristal Şato
2008 41 Animasyon Oyuncu 6.4 3,392

Barbie: Mariposa ve Kelebek Peri Dostları
2008 41 Animasyon Oyuncu 6.0 2,775
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 1,102
2007 40 Animasyon Oyuncu 2.9 2,461
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.3 1,790

Barbie Adalar Prensesi
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.4 3,753
2007 40 Animasyon Oyuncu 4.7 360

Barbie Periler Ülkesi: Gökkuşağının Sihri
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.1 2,512
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.7 3,802
2007 40 Animasyon Oyuncu 5.9 580

Barbie ve 12 Dans Eden Prenses
2006 39 Animasyon Oyuncu 6.8 5,113

Barbie Mermaidia Yolculuğu
2006 39 Animasyon Oyuncu 6.2 3,546
2005 38 Animasyon Oyuncu 5.7 1,370

Barbie: Pegasus'un Sihri
2005 38 Animasyon Oyuncu 6.5 4,221
2005 38 Animasyon Oyuncu 6.1 597

Barbie Periler Ülkesinde
2005 38 Animasyon Oyuncu 6.0 4,148
2005 Animasyon Oyuncu 5.1 8,524

Barbie Prenses ve Yoksul Terzi Kız
2004 37 Animasyon Oyuncu 6.9 7,180

Barbie Kuğu Gölü
2003 36 Animasyon Oyuncu 6.4 6,175

Bionicle: Işığın Maskesi
2003 Animasyon Oyuncu 5.5 3,457
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 498
2003 Animasyon Oyuncu 7.9 1,309
2002 Macera Oyuncu 3.5 732
2002 Animasyon Oyuncu 6.1 4,787
2001 34 Animasyon Oyuncu 8.3 407
2001 34 Aksiyon Oyuncu 8.5 513

Barbie Fındıkkıran Balesinde
2001 34 Animasyon Oyuncu 6.3 6,676
2000 33 Animasyon Oyuncu 4.4 1,887
2000 33 Animasyon Oyuncu 4.5 1,067
1999 Animasyon Oyuncu 7.5 38,149
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,500

Sabrina'nın Maceraları
1999 Animasyon Oyuncu 5.8 3,560
1998 31 Animasyon Oyuncu 5.8 2,852
1997 30 Animasyon Oyuncu 5.8 328

Erdem Savaşçıları
1997 30 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,276
1997 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 411
1995 Animasyon Oyuncu 5.7 485
1995 Animasyon Oyuncu 6.3 238
1994 Animasyon Oyuncu 7.9 5,515
1993 Aksiyon Oyuncu 6.4 290
1993 26 Animasyon Oyuncu 6.9 210
1993 26 Animasyon Oyuncu    
1992 25 Animasyon Oyuncu 7.3 908
1991 24 Komedi Oyuncu 7.0 914
1989 Animasyon Oyuncu 7.9 5,252
1986 Animasyon Oyuncu 8.2 1,124
1981 14 Animasyon Oyuncu 7.1 542
1979 12 Animasyon Oyuncu 7.4 2,122
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022