Giriş Kayıt
John Baron

John Baron


Kameraman

John Baron, kameraman.

2010 (1984), Kaçış (1986), Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen? (2009), Kızgın (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Puppet Baron
Takma İsmi: Puppet
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen?
2009 Dram Kameraman 6.3 7,744
2008 Komedi Kameraman 5.5 507
2004 Dram Kameraman    

Veronica Mars 3
2004 Dram Kameraman 8.4 59,194
2004 Dram Kameraman    
2004 Aksiyon Kameraman    
1997 Komedi Kameraman 4.4 4,339

Kızgın
1988 Aksiyon Kameraman 5.2 8,393

Kaçış
1986 Aksiyon Kameraman 6.5 9,836
1984 Bilim-Kurgu Kameraman 6.8 45,392
1983 Dram Kameraman 6.3 4,937

Titanic Macerası
1980 Aksiyon Kameraman 4.7 2,972
1977 Komedi Kameraman 5.1 292
1969 Komedi Kameraman 5.9 835
Film Altyazıları
Upgrade (11,637) Tag (6,325) Deadpool 2 (5,795) Avengers: Infinity War (3,091) Skyscraper (2,308) The Endless (2,200) Adrift (1,906) Bad Samaritan (751) Ah-ga-ssi (746) Ready Player One (535)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,004) Better Call Saul (1,989) The 100 (1,924) La casa de papel (1,887) Suits (1,420) Yellowstone (1,188) Friends (1,046) Vikings (1,034) Black Mirror (1,021) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018