Giriş Kayıt
John Baron

John Baron


Kameraman

John Baron, kameraman.

2010 (1984), Kaçış (1986), Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen? (2009), Kızgın (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Puppet Baron
Takma İsmi: Puppet
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen?
2009 Dram Kameraman 6.3 8,737
2008 Komedi Kameraman 5.5 517
2004 Dram Kameraman 5.6 1,051

Veronica Mars 3
2004 Dram Kameraman 8.4 59,889
2004 Dram Kameraman 6.4 1,104
2004 Aksiyon Kameraman 5.2 1,553
1997 Komedi Kameraman 4.4 4,484

Kızgın
1988 Aksiyon Kameraman 5.3 8,952

Kaçış
1986 Aksiyon Kameraman 6.5 10,133
1984 Bilim-Kurgu Kameraman 6.8 46,113
1983 Dram Kameraman 6.3 5,694

Titanic Macerası
1980 Aksiyon Kameraman 4.8 3,460
1977 Komedi Kameraman 5.1 330
1969 Komedi Kameraman 5.9 1,035
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019