Giriş Kayıt
Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Sacha Baron Cohen, oyuncu, yapımcı, senarist.

2010 yılının Mart ayında Isla Fisher ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi (2006), Hugo (2011), Diktatör (2012), Şikago Yedilisi'nin Yargılanması (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Borat | Brüno | Ali G | Borat Sagdiyev
6.9 (87 Oy)
  • Currently 138/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu    
2021 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
4.4 29
2021 Müzik Oyuncu 3.5 949

Luka
2021 Animasyon Oyuncu 7.6 22,651
2021 Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.4 82

Borat Devam Filmi: Bir Zamanların Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Rejimine Muazzam Rüşvet Verilmesi
2020 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.7 107,499

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218

Şikago Yedilisi'nin Yargılanması
2020 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.7 191,869
2019 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.9 48,720
2019 Komedi Oyuncu 7.9 605
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 481
2018 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
8.3 20,235
2018 Belgesel Oyuncu 5.0 2,493

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Oyuncu 6.2 121,016

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.2 110,421
2016 Oyuncu 6.4 2,235
2015 Aksiyon 6.7 101,328
2015 Komedi Yapımcı 7.6 673
2015 Komedi Oyuncu 5.3 25
2014 Komedi Oyuncu 5.7 315

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 191,497
2013 Oyuncu 7.2 3,304

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.5 344,378

Zincirsiz
2012 Dram 8.5 1,677,528

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 196,287

Diktatör
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.4 332,102
2011 Macera Oyuncu 7.5 335,655

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Yapımcı 5.9 110,727
2009 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.9 153,442
2009 Oyuncu 5.8 511

Madagaskar 2
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 245,396

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Oyuncu 7.3 385,150
2007 Oyuncu 4.3 127

Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi
2006 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.4 438,859

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 198,123

Madagaskar
2005 Animasyon Oyuncu 6.9 433,694
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
8.0 12,740
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,297

Ali G: Başbelası
2002 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.2 95,519
2001 Komedi Oyuncu
Senarist
7.3 1,516
2000 Komedi Senarist
Oyuncu
7.5 2,610
1999 Komedi Senarist
Oyuncu
7.6 2,220
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,370
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,031
1994 News Oyuncu 3.2 950
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,855
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,234
1992 News Oyuncu 4.3 393
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
1981 News Oyuncu 3.6 2,742
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,295
1952 News Oyuncu 4.6 2,436
- Gerilim Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024