Giriş Kayıt
Mateo Barnstone

Mateo Barnstone


Yönetmen Asistanı

Mateo Barnstone, yönetmen asistanı.

Fakülte (1998), Çılgın Çocuklar (2001), Zafer Gecesi (2004), Muhteşem Üçlü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mateo S. Barnstone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon 0 5.4 21,278

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon 0 7.3 52,509

Alamo
2004 Dram 0 6.0 18,048

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi 0 7.6 47,187

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon 0 5.1 51,961

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon 0 5.5 95,290
2000 Komedi 0 6.8 29,405
1999 Komedi 0 6.4 534

Fakülte
1998 Korku 0 6.5 100,243

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon 0 6.1 9,381
1997 Biyografi 0    
1996 Komedi 0 5.7 37,141

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Çeşitli 7.6 23,646

Çalınan Hayatlar
1996 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 2,899
Film Altyazıları
Upgrade (6,530) Deadpool 2 (5,766) Avengers: Infinity War (3,079) Skyscraper (3,064) Tag (2,630) Adrift (2,343) Down a Dark Hall (1,828) The Endless (1,075) Ah-ga-ssi (739) Ready Player One (639)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,033) Castle Rock (2,011) The 100 (1,618) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,215) Better Call Saul (1,100) Vikings (965) Suits (955) Westworld (940) Yellowstone (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018