Giriş Kayıt
Philip Barnikel

Philip Barnikel


Editör, Editör, Sesler

Philip Barnikel, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu editör, editör, sesler.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 Korku Editör 4.9 845

Sarı Otomobil
1964 Dram Sesler 6.6 2,662
1964 Gerilim Editör 6.5 468

Ask Mücadelesi
1963 Dram Editorial Department 6.3 2,828
1963 Macera Editör 8.4 31,183
1962 Dram Editorial Department 6.3 243
1955 Dram Editorial Department 7.4 8,336
Film Altyazıları
Upgrade (6,562) Deadpool 2 (5,828) Avengers: Infinity War (3,098) Skyscraper (3,075) Tag (2,642) Adrift (2,350) Down a Dark Hall (1,835) The Endless (1,085) Ah-ga-ssi (743) Ready Player One (648)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,061) Castle Rock (2,018) The 100 (1,638) Sharp Objects (1,411) Preacher (1,234) Better Call Saul (1,110) Vikings (984) Westworld (959) Suits (958) Yellowstone (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018