Giriş Kayıt
Jean Barney

Jean Barney


Oyuncu

Jean Barney, oyuncu.

(2005) Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun (2005), (1985) Üç adam ve bir besik (1985), (1981) Ulysse 31 (1981), (1981) Örnek Mücadele (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jean Barnay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mutluluğa Boya Beni
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 3,226
2008 Animasyon Oyuncu 8.2 830

Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun
2005 Komedi Oyuncu 5.7 5,972
1997 Komedi Oyuncu 4.1 249

Erkeğim
1996 Komedi Oyuncu 6.5 1,199
1992 Aksiyon Oyuncu 4.7 337

Üç adam ve bir besik
1985 Komedi Oyuncu 6.6 3,007
1984 Suç Oyuncu 6.2 108
1981 Macera Oyuncu 8.1 1,530

Örnek Mücadele
1981 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,264
1973 Suç Oyuncu 5.1 27

Katil
1972 Suç Oyuncu 5.1 285

Şeytanların Hizmetinde
1971 Fantastik Çeşitli 5.8 1,417

Kahraman Serseri
1971 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,128
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,964) Supernatural (4,368) The Big Bang Theory (3,326) Origin (2,379) Doctor Who (1,280) Better Call Saul (1,267) The Last Ship (1,204) La Casa de Papel (1,203) Arrow (1,064) Friends (1,058)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018