Giriş Kayıt
Alan Barnette

Alan Barnette


Yapımcı, Oyuncu

Alan Barnette, yapımcı, oyuncu.

Hitchcock (2012), Saygon (1988), Kabuslar (1983), Müzisyenler Savaşı (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

78/52: Hitchcock'un Duş Perdesi
2017 Belgesel Oyuncu 7.3 1,950
2012 Biyografi Yapımcı 6.8 66,984
2005 Biyografi Yapımcı 6.5 500

Müzisyenler Savaşı
2003 Komedi Yapımcı 4.0 968
1999 Dram Yapımcı 5.8 215
1997 Dram Yapımcı 4.0 309
1995 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.4 14,567
1989 Suç Yapımcı 7.7 1,766

Saygon
1988 Aksiyon Yapımcı 6.2 2,291
1985 Aksiyon Yapımcı 7.8 3,662

Kabuslar
1983 Korku Yapımcı 5.7 2,489
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018