Giriş Kayıt
Alan Barnette

Alan Barnette


Yapımcı, Oyuncu

Alan Barnette, yapımcı, oyuncu.

Hitchcock (2012), Saygon (1988), Kabuslar (1983), Müzisyenler Savaşı (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

78/52: Hitchcock'un Duş Perdesi
2017 Belgesel Oyuncu 7.4 1,274
2012 Biyografi Yapımcı 6.8 66,611
2005 Biyografi Yapımcı    

Müzisyenler Savaşı
2003 Komedi Yapımcı 4.0 906
1999 Dram Yapımcı 5.9 208
1997 Dram Yapımcı    
1995 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.4 14,478
1989 Suç Yapımcı 7.7 1,381

Saygon
1988 Aksiyon Yapımcı 6.2 2,065
1985 Aksiyon Yapımcı 7.8 3,616

Kabuslar
1983 Korku Yapımcı 5.7 2,195
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018