Giriş Kayıt
Anthony Allen Barlow

Anthony Allen Barlow (51)


Makyaj, Özel Efekt, Görsel Efekt

Anthony Allen Barlow, 12 Ekim 1967 Fredericktown, Missouri, ABD doğumlu makyaj, Özel efekt, görsel efekt.

Fantastik Dörtlü (2005), Van Helsing (2004), Melekler Şehri (1998), Katil Yılanlar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ekim 1967
Doğum Yeri: Fredericktown, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Alan Barlow | Allen Barlow | Anthony 'The Beast' B
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 42 Komedi Makyaj 3.6 10,904

Parazit
2009 42 Korku Makyaj 5.2 10,379
2008 Dram Makyaj 7.9 215,763

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 41 Aksiyon Makyaj 7.4 18,450

Ölümden Daha Soğuk
2007 40 Dram Makyaj 5.9 20,096

Katil Yılanlar
2006 39 Aksiyon Makyaj 5.5 123,795

Maske 2
2005 38 Macera Makyaj 2.2 47,465

Fantastik Dörtlü
2005 38 Aksiyon Makyaj
Kostüm Bölümü
5.7 290,454

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 37 Animasyon Makyaj 7.0 68,190

İki Fıstık
2004 37 Suç Makyaj 5.5 113,938
2004 37 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
6.1 222,641

Dövüş Kulübü
1999 32 Dram Özel Efekt 8.8 1,604,517

Melekler Şehri
1998 31 Dram Makyaj 6.7 104,402
1997 30 Aksiyon Özel Efekt 5.7 3,869

Yedi
1995 28 Suç Özel Efekt 8.6 1,225,077
1994 27 Fantastik Çeşitli    
1993 26 Fantastik Çeşitli    
1993 26 Macera Özel Efekt 4.1 1,412

Yaratık 3
1992 25 Aksiyon Çeşitli 6.4 246,174

Puppet Master 3
1991 24 Fantastik Görsel Efekt 6.1 3,371
1991 24 Fantastik Özel Efekt 5.7 2,804
1990 23 Aksiyon Özel Efekt 5.8 72,969

Yeraltı Canavarı
1990 23 Komedi Özel Efekt 7.2 104,722
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018