Giriş Kayıt
Anthony Allen Barlow

Anthony Allen Barlow (51)


Makyaj, Özel Efekt, Görsel Efekt

Anthony Allen Barlow, 12 Ekim 1967 Fredericktown, Missouri, ABD doğumlu makyaj, Özel efekt, görsel efekt.

Fantastik Dörtlü (2005), Van Helsing (2004), Melekler Şehri (1998), Katil Yılanlar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ekim 1967
Doğum Yeri: Fredericktown, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Alan Barlow | Allen Barlow | Anthony 'The Beast' B
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 42 Komedi Makyaj 3.6 11,014

Parazit
2009 42 Korku Makyaj 5.2 10,434
2008 Dram Makyaj 7.9 216,438

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 41 Aksiyon Makyaj 7.4 18,623

Ölümden Daha Soğuk
2007 40 Dram Makyaj 5.9 20,228

Katil Yılanlar
2006 39 Aksiyon Makyaj 5.5 124,232

Maske 2
2005 38 Macera Makyaj 2.2 47,793

Fantastik Dörtlü
2005 38 Aksiyon Makyaj
Kostüm Bölümü
5.7 291,596

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 37 Animasyon Makyaj 7.0 68,764

İki Fıstık
2004 37 Suç Makyaj 5.5 114,674
2004 37 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
6.1 223,999

Dövüş Kulübü
1999 32 Dram Özel Efekt 8.8 1,618,841

Melekler Şehri
1998 31 Dram Makyaj 6.7 104,944
1997 30 Aksiyon Özel Efekt 5.7 3,885

Yedi
1995 28 Suç Özel Efekt 8.6 1,237,307
1994 27 Fantastik Çeşitli 5.2 1,990
1993 26 Fantastik Çeşitli 5.3 2,396
1993 26 Macera Özel Efekt 4.1 1,434

Yaratık 3
1992 25 Aksiyon Çeşitli 6.4 247,984

Puppet Master 3
1991 24 Fantastik Görsel Efekt 6.0 3,430
1991 24 Fantastik Özel Efekt 5.7 2,846
1990 23 Aksiyon Özel Efekt 5.8 73,580

Yeraltı Canavarı
1990 23 Komedi Özel Efekt 7.2 105,512
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018