Giriş Kayıt
Khadicha Bariha

Khadicha Bariha


Sesler, Editör, Editör

Khadicha Bariha, sesler, editör, editör.

Yüzbaşı Conan (1996), Yem (1995), L.627 (1992), Daddy Nostalgie (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Khadicha Bariha-Simsolo | Khadicha Bariha Simsolo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Editör 6.7 15
1999 Dram Editör 6.4 157

Yüzbaşı Conan
1996 Dram Sesler 7.3 1,523

Yem
1995 Suç Sesler 6.9 1,541
1992 Suç Sesler 7.5 1,338
1990 Dram Sesler 7.0 507
1980 Gerilim Editör 5.5 11
1979 Editör 5.5 423
1976 Dram Editorial Department 5.5 345
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,120) Upgrade (4,325) Avengers: Infinity War (2,687) Down a Dark Hall (1,899) Tag (1,587) Skyscraper (1,559) Hereditary (1,482) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (612)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,099) La casa de papel (1,822) Sharp Objects (1,675) Castle Rock (1,570) Preacher (1,540) The 100 (1,328) Vikings (833) Westworld (795) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018