Giriş Kayıt
Khadicha Bariha

Khadicha Bariha


Editör, Sesler, Editör

Khadicha Bariha, editör, sesler, editör.

Diğer Bir İsmi: Khadicha Bariha-Simsolo | Khadicha Bariha Simsolo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Editör 6.7 15
1999 Dram Editör 6.3 162

Yüzbaşı Conan
1996 Dram Sesler 7.3 1,660

Yem
1995 Suç Sesler 6.9 1,680
1992 Suç Sesler 7.4 1,496
1990 Dram Sesler 7.0 565
1980 Gerilim Editör 5.7 14
1979 Editör 5.5 509
1976 Dram Editorial Department 5.5 424
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,958) Supernatural (4,693) The Big Bang Theory (3,617) Shameless (2,955) The Flash (2,654) Better Call Saul (2,143) A Discovery of Witches (2,104) Titans (1,783) La Casa de Papel (1,306) Doctor Who (1,174)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018