Giriş Kayıt
Khadicha Bariha

Khadicha Bariha


Sesler, Editör, Editör

Khadicha Bariha, sesler, editör, editör.

Yüzbaşı Conan (1996), Yem (1995), L.627 (1992), Daddy Nostalgie (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Khadicha Bariha-Simsolo | Khadicha Bariha Simsolo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Editör 6.7 15
1999 Dram Editör 6.4 157

Yüzbaşı Conan
1996 Dram Sesler 7.3 1,523

Yem
1995 Suç Sesler 6.9 1,541
1992 Suç Sesler 7.5 1,338
1990 Dram Sesler 7.0 507
1980 Gerilim Editör 5.5 11
1979 Editör 5.5 423
1976 Dram Editorial Department 5.5 345
Film Altyazıları
Upgrade (6,470) Deadpool 2 (5,703) Skyscraper (3,055) Avengers: Infinity War (3,027) Tag (2,614) Adrift (2,332) Down a Dark Hall (1,812) The Endless (1,068) Ah-ga-ssi (731) Ready Player One (633)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,001) Castle Rock (1,979) The 100 (1,582) Sharp Objects (1,320) Preacher (1,151) Better Call Saul (1,075) Vikings (960) Suits (935) Westworld (917) Yellowstone (843)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018