Giriş Kayıt
Katarzyna Bargielowska

Katarzyna Bargielowska (56)


Oyuncu

Katarzyna Bargielowska, 17 Mart 1962 Rudki, Wielkopolskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Piyanist (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mart 1962
Doğum Yeri: Rudki, Wielkopolskie, Polonya
Burcu: Balık
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 56 Oyuncu 6.5 129
2018 Dram Oyuncu 6.4 42
2014 52 Suç Oyuncu 6.3 390
2013 51 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,539
2013 51 Dram Oyuncu 4.2 19

Linç
2010 48 Dram Oyuncu 6.5 654

Kasırganın İçinde
2009 47 Biyografi Oyuncu 6.8 560
2008 Komedi Oyuncu 5.1 173
2008 Dram Oyuncu 5.2 66
2006 44 Komedi Oyuncu 5.1 1,105
2006 44 Komedi Oyuncu 4.6 327
2006 44 Gerilim Oyuncu 5.9 426

Piyanist
2002 40 Biyografi Oyuncu 8.5 627,361

Eskimoların Yaşadığı Yer
2002 40 Dram Oyuncu 6.9 391
2001 39 Dram Oyuncu 8.0 431
2001 39 Dram Oyuncu 5.8 1,798
2001 39 Komedi Oyuncu 6.8 2,391
2001 39 Aksiyon Oyuncu 6.5 12,351
2000 Dram Oyuncu 2.6 328
1994 32 Gerilim Oyuncu 5.7 206
1993 Aile Oyuncu 4.5 31
1953 Dram Oyuncu 8.9 15
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019