Giriş Kayıt
Alberto Barcel

Alberto Barcel


Oyuncu

Alberto Barcel, Arjantin doğumlu oyuncu.

Setenta veces siete (1962) yapımıyla biliniyor.

Alberto Barcel, 01 Ocak 1975 tarihinde (5 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1975
Doğum Yeri: Arjantin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 Komedi Oyuncu 7.6 90
1963 Dram Oyuncu 6.6 35
1961 Dram Oyuncu 6.8 57
1954 Oyuncu 5.8 10
1953 Dram Oyuncu 7.0 68
1952 Oyuncu 6.0 6
1950 Suç Oyuncu 5.3 26
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019