Giriş Kayıt
Jean-Christophe Barc

Jean-Christophe Barc


Oyuncu

Jean-Christophe Barc, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jean Christophe Barc
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soygun
2015 Suç Oyuncu 6.3 2,675
2014 Komedi Oyuncu 6.1 29

Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda
2008 Macera Oyuncu 5.1 24,527

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Oyuncu 7.3 67,529
2000 Dram Oyuncu 6.8 146
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019