Giriş Kayıt
Daniela Barbosa

Daniela Barbosa (39)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Daniela Barbosa, 11 Nisan 1979 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı.

Yarından Sonra (2004), Hababam Rock (2003), Kırık Çiçekler (2005), Aşka İki Hafta (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Nisan 1979
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Daniela Escobar | Daniela Tomc-Barbosa
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 6,515
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 3,807
2014 35 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 533
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 609
2013 34 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.1 140
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 37,981
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 9,782
2010 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 28,082

İki Babalık
2009 30 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 34,216

Herkesin Keyfi Yerinde
2009 30 Macera Yönetmen Asistanı 7.1 55,623
2009 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 1,024
2008 29 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 13,336

Şamar Oğlanı
2007 28 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 93,111

Seni İstiyorum
2007 28 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 100,690

İçindeki Yabancı
2007 28 Suç Yönetmen Asistanı 6.8 54,849
2007 28 Korku Yönetmen Asistanı 6.8 238,968

Aşk Tarifi
2007 28 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 66,042

Damadı Öpebilirsin
2007 28 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 132,079
2007 28 Suç Yönetmen Asistanı 6.2 456
2006 27 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 2,307
2006 27 Dram Çeşitli 6.7 76
2006 Suç Çeşitli 6.4 1,087

Savaş Tanrısı
2005 26 Suç Çeşitli 7.6 274,831
2005 26 Belgesel Çeşitli 7.2 8,408

Karanlık Su
2005 26 Dram Çeşitli 5.6 56,424

Kırık Çiçekler
2005 26 Komedi Çeşitli 7.2 91,140
2005 26 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 7,522

Melinda Ve Melinda
2004 25 Komedi Çeşitli 6.5 29,591

Yarından Sonra
2004 25 Aksiyon Çeşitli 6.4 379,933

Helen İle Büyümek
2004 25 Komedi Çeşitli 6.0 33,720
2004 25 Komedi Çeşitli 6.1 1,126
2004 25 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 457
2004 Suç Çeşitli 6.7 102

Hababam Rock
2003 24 Komedi Çeşitli 7.1 240,366

Aşkta Herşey Mümkün
2003 24 Komedi Çeşitli 6.7 101,993
2003 Suç Çeşitli 7.6 21,972

Yok Ya!
2003 24 Komedi Çeşitli 6.4 27,978

Sevimli Dadı
2003 24 Komedi Çeşitli 6.1 32,677

Asabiyim
2003 24 Komedi Çeşitli 6.2 189,518

Korkusuz
2003 24 Aksiyon Çeşitli 5.3 195,610

Beni Unutma
2002 23 Komedi Çeşitli 6.2 94,145

Aşk Masalı
2002 23 Komedi Çeşitli 5.2 77,582

Aşka İki Hafta
2002 23 Komedi Çeşitli 6.1 97,076

Öldüren Şüphe
2002 23 Suç Çeşitli 6.1 23,071
1998 Komedi Çeşitli 7.1 94,324

Sıkı Dostlar
1990 11 Biyografi Oyuncu 8.7 885,891
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019