Giriş Kayıt
Christian Barbier

Christian Barbier (85)


Oyuncu

Christian Raymond Barbier, 28 Haziran 1924 Saint-Ouen, Seine-Saint-Denis, Fransa doğumlu oyuncu.

Avrupa Ekspresi (1967), At (1970), Les granges brûlées (1973), (1969) Gölgeler Ordusu (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Christian Barbier, 03 Kasım 2009 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Christian Raymond Barbier
Doğum Tarihi: 28 Haziran 1924
Ölüm Tarihi: 03 Kasım 2009
Doğum Yeri: Saint-Ouen, Seine-Saint-Denis, Fransa
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 67 Dram Oyuncu 7.5 2,944
1991 67 Dram Oyuncu 6.1 217
1988 64 Dram Oyuncu 6.8 448

Üç Adam Ölecek
1980 56 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,244
1977 53 Dram Oyuncu 6.7 467
1977 53 Komedi Oyuncu 5.9 53
1973 49 Dram Oyuncu 7.0 641

At
1970 46 Suç Oyuncu 6.9 531
1969 45 Dram Oyuncu 7.3 43

Gölgeler Ordusu
1969 45 Dram Oyuncu 8.2 17,727
1968 44 Dram Oyuncu 6.8 82

Avrupa Ekspresi
1967 43 Gerilim Oyuncu 7.2 1,269
1967 43 Komedi Oyuncu 5.7 24
1967 43 Dram Oyuncu 6.0 106
1966 42 Komedi Oyuncu 6.9 743

Dünkerk Kahramanları
1964 40 Dram Oyuncu 6.9 1,094
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (188,104) Supernatural (4,456) Star Trek: Discovery (3,116) The Big Bang Theory (2,584) American Gods (1,645) Vikings (1,575) This Is Us (1,335) The Flash (1,077) Gotham (887) Into the Badlands (887)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019