Giriş Kayıt
Paul Barber

Paul Barber


Senarist, Yapımcı

Paul Barber, senarist, yapımcı.

(2000) Andromeda (2000), (1987) 21. Cadde (1987), (2001) Witchblade (2001), (1997) Roar (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Senarist    
2001 Fantastik Senarist
Yapımcı
6.5 1,938
2000 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.6 10,595
1999 Gerilim Yapımcı
Senarist
   
1998 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.2 2,714
1997 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.6 891

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yapımcı 8.7 175,981

21. Cadde
1987 Suç Senarist
Çeşitli
7.3 9,544
1981 Suç Senarist 6.8 2,559
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,120) Upgrade (4,325) Avengers: Infinity War (2,687) Down a Dark Hall (1,899) Tag (1,587) Skyscraper (1,559) Hereditary (1,482) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (612)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,099) La casa de papel (1,822) Sharp Objects (1,675) Castle Rock (1,570) Preacher (1,540) The 100 (1,328) Vikings (833) Westworld (795) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018