Giriş Kayıt
Matt Barber

Matt Barber


Editör, Editör, Yönetmen

Matt Barber, editör, editör, yönetmen.

Chuck (2007), Forever (2014), Lethal Weapon (2016), Cult (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Editör 8.0 31,312
2015 Dram Editör 7.6 34,617
2014 Dram Editör
Yönetmen
7.8 168,668
2014 Dram Editör
Editorial Department
8.3 48,587
2013 Dram Editör 6.2 4,278
2013 Belgesel 6.0 113
2013 Dram Editör 6.3 19
2012 Kısa Metraj Editör    
2011 Kısa Metraj Editör 8.3 56

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Editorial Department 5.6 20,414
2007 Aksiyon Editör 8.2 119,185
2007 Kısa Metraj Editör 7.4 33

Katil Balıklar
2004 Korku Editorial Department 4.8 4,637
2004 Belgesel Editorial Department 7.9 89

The O.C. 2
2003 Komedi Editör
Editorial Department
7.5 74,321
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019