Giriş Kayıt
Gary Barber

Gary Barber


Yapımcı

Gary Barber, yapımcı.

Ölümsüz (2000), Aman Tanrım! (2003), Wanted (2008), Budala Dedektif (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Yapımcı 6.7 144,141
2018 Aksiyon Yapımcı 6.3 165,742
2014 Aksiyon Yapımcı 6.2 206,440

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Yapımcı 5.8 165,939

Aşk Yemini
2012 Dram Yapımcı 6.8 174,315
2011 Komedi Yapımcı 5.9 43,433

Bağlanmak Yok
2011 Komedi Yapımcı 6.2 198,558

Turist
2010 Aksiyon Yapımcı 6.0 207,534

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Yapımcı 5.9 91,994

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Yapımcı 6.5 86,672

Yenilmez
2009 Biyografi Yapımcı 7.3 141,296

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Yapımcı 5.8 191,420

Zoraki Tatil
2008 Komedi Yapımcı 5.7 58,384

Zeka Pırıltısı
2008 Biyografi Yapımcı 7.0 15,829

Hayalet Şehir
2008 Komedi Yapımcı 6.7 66,055
2008 Komedi Yapımcı 3.8 47,883
2008 Aksiyon Yapımcı 6.7 341,393

Mistik Olay
2008 Dram Yapımcı 5.0 186,905

Lanetli Topraklar
2008 Korku Yapımcı 5.9 66,174

Eve Hoş Geldin
2008 Komedi Yapımcı 5.4 12,643

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Yapımcı 6.1 145,339

Süper Köpek
2007 Aksiyon Yapımcı 4.8 18,331

İntikam Maçı
2007 Komedi Yapımcı 5.3 39,007

Aman Tanrım
2007 Komedi Yapımcı 5.4 131,173

Görünmez
2007 Suç Yapımcı 6.3 33,517

Gözcü
2007 Suç Yapımcı 7.0 54,852

Kutup Macerası
2006 Macera Yapımcı 7.3 56,779
2006 Komedi Yapımcı 6.4 25,293

Ölüm Oyunu
2006 Korku Yapımcı 5.1 28,610

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Yapımcı 7.4 132,031

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Yapımcı 6.0 86,428

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 Macera Yapımcı 6.8 178,016

Komando Dadı
2005 Aksiyon Yapımcı 5.6 80,820
2004 Komedi Yapımcı 5.5 13,346
2004 Komedi Yapımcı 5.1 525
2004 Komedi Yapımcı 6.3 7,537

Zafer Yolu
2003 Dram Yapımcı 7.3 63,349

Aman Tanrım!
2003 Komedi Yapımcı 6.7 347,613

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Yapımcı 6.2 94,480

Çaylak
2003 Aksiyon Yapımcı 6.6 124,424
2003 Dram Yapımcı 7.4 1,141

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Yapımcı 6.2 120,122

Sonsuz Aşk
2002 Dram Yapımcı 6.1 35,031

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Yapımcı 7.8 120,844

Terkediş
2002 Dram Yapımcı 4.9 8,843
2001 Komedi Yapımcı 6.3 16,028

Ölümsüz
2000 Dram Yapımcı 7.3 355,083

Aramızdaki Sarışın
2000 Komedi Yapımcı 6.4 47,974

Şangaylı Kovboy
2000 Aksiyon Yapımcı 6.6 112,343

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Yapımcı 6.1 21,619
1998 Komedi Yapımcı 4.6 6,664
1997 Suç Yapımcı 6.6 2,995
1997 Aksiyon Yapımcı 6.3 6,356
1996 Korku Yapımcı 5.8 5,060

Şeytanca
1996 Dram Yapımcı 5.4 12,509
1996 Komedi Yapımcı 4.6 4,250
1996 Komedi Yapımcı 5.2 5,119

Budala Dedektif 2
1995 Macera Yapımcı 6.4 188,686
1994 Dram Yapımcı 5.9 3,306

Çılgın Beyzbolcular 2
1994 Komedi Yapımcı 5.5 23,458

Budala Dedektif
1994 Komedi Yapımcı 6.9 256,371
1994 Komedi Yapımcı 5.0 5,257
1994 Gerilim Yapımcı 5.4 1,582

Çılgın Romantik
1993 Suç Yapımcı 7.9 189,136
1993 Dram Yapımcı 5.8 14,619
1992 Komedi Yapımcı 6.1 9,350
1992 Suç Yapımcı 6.0 6,394

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Yapımcı 5.4 14,015

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Aksiyon Yapımcı 6.9 167,041

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Yapımcı 6.5 28,558

Pasifik Tepeleri
1990 Gizem Yapımcı 6.4 16,356
1989 Korku Yapımcı 4.5 2,131

Temas
1989 Biyografi Yapımcı 5.7 4,998
1988 Gizem Yapımcı 4.7 471

Günahkâr
1988 Korku 4.9 1,358
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019